בעיה עם אינפרא

• פותח הנושא nms1
  • פורסם בתאריך

nms1

New member
בעיה עם אינפרא

שלום ניסתי להשתמש במכשיר ה i-mate שלי כשלט, התקנתי תוכנה אבל כשאני מנסה ללמד אותה את הקודים של השלט היא לא מצליחה לקבל אות מהשלט, במחשב מוגדר שהוא יקבל את כל קרני האינפרא אדום, ניסתי יותר מתוכנה אחת ובכל התוכנות יש את אותה הבעיה שהמכשיר לא קולט אינפרא מהשלט יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות?

mikeoreli

New member
שלוש שאלות בחזרה

1. האם אתה בטוח שאתה מכוון את העין של השלט אל העין של הפוקט? 2. האם אתה בטוח שאתה מפעיל את התוכנה כמו שצריך (מה השם של התוכנה?) 3. למה אתה בכלל מנסה? ל Imate יש אינפרא בתקן SIR שעובד עד מרחק של מטר אחד. אם מדובר במכשירים עם חיישנים רגישים (כמו הממירים של YES) אז הטווח מגיע לשני מטר לכל היותר.

nms1

New member
תשובות

1. אני בטוח מכוון את העין של השלט אל העין של הפוקט ואני מקפיד שלא יהיה מרחק גדול בינהם 2. אני כמעט בטוח שאני מפעיל את התוכנה כמו שצריך קוראים לתוכנה total remote וניסיתי עוד כמה תוכנות, בכל התוכנות הבעיה היתה שלא התקבל אות מהשלט מה שאומר שהבעיה כנראה לא בתוכנה ולא בשלט. 3. אני מנסה סתם מתוך סקרנות לראות איך זה עובד אני לא אשתמש בזה באופן קבוע אלא למקרי חרום

shahar16i

New member
בשל מתב זה לא עבד לי

בכך השאר כן, והבנתי שגם בYES כן. תנסה עם מכשיר אחר ולא הטלויזיה, אולי יש בעיה עם השלט שלה, לי למשל הצליח גם במזגן

nms1

New member
ניסיתי עם כמה שלטים....

זה לא קולט שום שלט אני מכוון את השלט לעין של המכשיר וזה ממש קרוב, הצלחתי רק פעם אחת להשתמש באינפרא ואז הוא קלט פלאפון ישן של sk של חבר אבל גם אז הוא לא הצליח לשלוח או לקבל משהו

mikeoreli

New member
רעיון

כנס לSettings->Connections->Beam. האם מסומן V? אם לא סמן V וזה אמור לעבוד. אם כן, תנסה להעביר מידע כלשהו בין המכשיר שלך למכשיר אחר עם IR כמו מחשב נייד, מחשב כף יד, טלפון וכו'. אם אתה גם אז לא מצליח כנראה שיש לך תקלה במכשיר. אם לא אז כנראה שיש איזו תוכנה שמתנגשת לך שם. במקרה כזה, אם זה ממש חשוב לך - תעשה HR ותתקין את תוכנת שוב דבר ראשון. אופציה נוספת היא לפנות לפורומים של המכשיר (תוכל למצוא בגוגל) ולשאול שם את המומחים למכשיר.

למעלה