בעיה עם אוננות

שזור

New member
בעיה עם אוננות

שלום, עכשיו שיש לי חברה ראשונה, יש לי בעיה רצינית, ואני מקווה שמישהו פה יכול לעזור לי. עד עכשיו הייתי מאונן די הרבה, ואני חושב שהגוף שלי איכשהו התרגל או אפילו התמכר לזה, בגלל שעכשיו אני לא מצליח להגיע לשפיכה אם חברה שלי יורדת לי או מאוננת לי. אני חושב שהגוף שלי התרגל לזה שאני מרגיש את הזין של עצמי ביד שלי, ולא שאיזושהי יד זרה נוגעת בו. זה ממש מפריע לי ואני פוחד ממה שעלול להיות כשנגיע ליחסי מין מלאים... אני לא רוצה לבאס אותה כל פעם בזה שאוכל לגמור רק כשאאונן בעצמי. האם יש איזושהי דרך להרגיל את הגוף שלי לגמור גם כשלא אני מאונן לעצמי? תודה

חופ שיה

New member
הרבה גברים לא מצליחים

לגמור מסקס אוראלי או מאוננות של בת זוגתם - זה לא חריג וחבל שאתה מכניס לעצמך רעיונות לא בריאים לראש. אמנם לא ציינת אבל נשמע שאתה בתול - משמע מעולם לא קיימת יחסיי מין מלאים (החברה עדיין בתולה). שניכם בתחילת דרכם המינית , סקס זה כמעט כמו ללמוד לאכול עם סכין ומזלג , כמו ללמוד קרוא וכתוב וכד'. אף אחד לא נולד מוכן אינסטנד לחיי סקס , זה תהליך ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן ויש כאלה שפחות ולכן אני מציעה שלא תסיק מסקנות לגבי הביצועים שלך (או שלה) כבר בהתנסויות הראשונות שלכם. לאט לאט תלמדו אחד את השניה , החדירה יכולה לחכות קצת , התחילו עם משחקי מין (לטיפות , נשיקות , חיבוקים , חיכוכים, אצבעות חודרות , אוננות הדדית וכו' ). זה לא יהיה אסון אם כדי להגיע לאורגזמה תצטרף אתה לאונן לעצמך. מאידך, אתה יכול לנסות ללמד אותה איך לאונן לך כי אין אדם אחר שיודע לעשות את זה יותר ממך , כנ"ל לגביה, שתתחיל לאונן לעצמה כדי שגם היא תוכל ללמד אותך איך לענג אותה. סקס זה לא רק אורגזמה וחדירה , סקס זה עוד הרבה דברים, תתחרמנו אחד מהשניה מבלי לעשות דברים שמלחיצים אותך/ה , הזמן יעשה את שלו וסביר שתמצאו את עצמכם באופן טיבעי עושים סקס מלא. לסקס עם חברתך הבתולה בהחלט יעזור אם תקנו חומר סיכה על בסיס מים (אפשר למצוא בכל הפארמים), כמו כן הכי טוב זה להיות במקום שהכי נוח לה , ממליצה על התנוחה המיסיונרית , או כשהיא מעליך ושהיא שולטת בחדירה. בהצלחה.

למעלה