בעיה עם אבא ואח

ohadch

New member
בעיה עם אבא ואח

טוב , זה סיפור לא קצר אבל אני חייב את העזרה שלכם ... קודם כל קצת רקע , אני חייל קרבי שיוצא פעם בשבועיים הביתה (חצאים)ולעתים רחקות יוצא לאפטר , יום שלישי שעבר היה לי אפטר ודיברתי עם חבר שלי באי סי קיו על איזה אחד שהיה איתי ביחידה לאיזה תקופה קצרה שהוא היה ממש חחתיך ושהייתי מת שהיה יוצא איתו משהו . חזרתי לצבא הכל היה רגיל עד שביום חמישי פתחתי חזרה את הפלאפון וגיליתי שיש לי הודעה במענה הקולי הקשבתי להודעה והיא היתה מאחי הגדול (25) :" אוהד שאתה שומע את ההודעה הזאת תדע שאני הולך להרוג אותך , אתה מבין מה זה הורגגג אותך " כל ההודעה היתה בצרחות איומות . אני נורא נבהלתי והתקשרתי מייד לאמא שלי שנשמעה כרגיל והכל היה בסדר גמור , שאלתי אותה מה היה עם אחי , למה הוא השאיר לי הודעה כזאת המענה הקולי , והיא אמרה שאני יודע טוב מאוד למה . שפעם הבאה אני אשמור יותר טוב על ההודעות שלי עם חברים שלי באיי סי קיו ואז הבנתי שכולם יודעים , שזהו אני מחוץ לארון , זה בא לי בבום שאי אפשר להסביר אותו , אמרתי לאמא שלי שאני לא מוכן לחזור הביתה והוצאתי את הבטריה מהפלאפון , אחרי 4 שעות בערך הקשבתי להודעות קולויות היו שם איזה 20 בערך ששם אמא שלי בוכה שאני אחזור הביתה ושהיא לא תעמוד בזה בלעדיי ושהיא צריכה אותי איתה , החלטתי להתקשר כדי להרגיע אותה ואמרתי לה שאין לה מה לדאוג שאני ילד גדול ואני אסתדר פשוט אני צריך קצת זמן , כי זה בא לי בבום בידיוק כמו שזה בא להם . יום ראשון חזרתי הביתה להמון שיחות עם אמא אבא וטלפונים עם אחי שגר בבאר שבע , השיחות היו בסדר גמור אבל בבעיה אחת כולם בונים על זה שמעכשיו אני אשכיח את כל מה שאני (הומו) , ומעכשיו אני אהיה סטרייט ,הסברתי להם שזה קצת בלתי אפשרי אבל הם אטומים הם לא מבינים שזה משהו מולד , ואני לא יודע איך להסביר להם ולכן הסכמתי ללכת לפסיכולוג יחד עם אמא שלי . לפסיכולוג הלכתי אתמול ששם הוא אמר לאמא שלי בידיוק מה שרציתי , שהומו זה לא בחירה , פשוט נולדים ככה ושאין ברירה ופשוט חייבים ללמוד לחיות עם זה , גם אני וגם המשפחה יחד איתי , הבעיה היחידה שאחי ואבא שלי נורא פרימיטיבים והם לא יבינו את זה בחיים , לכן אמא שלי אמרה לי שכדאי לי להשאיר את זה ככה איתם שפשוט ימשיכו להאמין שאני יוכל לחזור ליהות סטרייט עד שאני יחליט לחיות עם גבר ואז נראה מה נעשה . אמא שלי מפחדת שהמשפחה תתפרק למרות שהיא עכשיו קיבלה את זה בסדר גמור ולמרות האכזבה והמכה הקשה שהיא קיבלה היא מתחילה להבין שככה אני , והיא אוהבת אותי והיא תתמוך בי למרות שהיא עדיין דובקת בזה שאבא ואחי לא יקבלו את זה , השאלה שלי אליכם אם כדי להשאיר את אבא ואחי עם תקווה או שפשוט להגיד להם את האמת ושיתמודדו עם זה , למרות שאני בטוח שהם לא יקבלו את זה .

ת ה ל ה

New member
מחזקת אותך אוהד

מצב לא פשוט בכלל שפתאום מגלים בבום כאשר אתה לא ממש מוכן אבל לפחות אמא מתחילה את התהליך של קבלה. אולי באמת כדאי לקחת את זה לאט, גם בשבילך עדיף להיות בתוך התהליך יחד עם אמא ועם עצמך לפני הצעד הבא. הרי אתה בעצמך לא היית מוכן לגילוי הפתאומי וזה לא פשוט בכלל לצאת מהארון מול המשפחה. מכיון שאתה גם בצבא רוב הזמן זה חוסך את המגע היומיומי בבית עם אבא והאח. לדעתי, תן לעצמך את הזמן להתרגל לתהליך החדש, תן לאמא תמיכה וכאשר גם היא תהיה יותר חזקה ומוכנה זה יקל עליכם את השלב הבא מול אבא והאח. לפחות את הצעד הגדול הראשון עשית והנה השד לא נורא כל כך, אמא איתך. וגם אנחנו כאן. שהיה בהצלחה כל טוב דליה

Yuval Y

New member
../images/Emo24.gif

אני לא ממש מבין למה אחיך הגדול מאיים עליך ברצח, ואני באמת מקווה שהוא לא באמת מתכוון לזה,ביחוד שהרתיעה הזו מצביעה על פחד גדול וחוסר השלמה (שלא לדבר על המשמעות הפלילית...) לפעמים להשאיר סימנים מאחוריך זו דרך טובה לומר את מה שאתה לא מעז לומר לאנשים בפנים, כך שאולי זה היה לטובה שהמשפחה שלך ניסו לעכל את הדברים בהעדרך. אני שמח שהלכת לפסיכולוג גיי פרנדלי, ואמא שלך לומדת לקבל אותך. נסה לומר לאבא שלך ולאחיך, שאהבת הגברים היא חלק מהאישיות שלך, וכמו שאחיך לא יהיה מוכן לחיות חיים שבהם הוא צריך להדחיק חלקים באישיות שלו רק בשביל 'להיות מקובל', גם אתה כבר לא צריך לחיות כך. אני מקווה שתוכל להכיר את החבר שמוצא חן בעיניך

mariaholic

New member
מה שלומך? שאלה לי אליך.

קודם כל אני בטוח שהוקל לך. אני רוצה להקדים ולהגיד שהדעה של אחיך ושל אבא שלך (במיוחד) היא כן חשובה.. אבל השאלה שלי היא עד כמה? כלומר, הכל טוב ויפה אם אבא שלך ואחיך היו מקבלים אותך כמו שאתה, אבל זה כזה נורא אם הם לא? כלומר. אתה במחינתך (בצורה עקיפה) סיפרת את הסוד הגדול שהיה לך, הוקל לך, יש לך את התמיכה של אימא שלך ואוזן קשבת. אתה יכול לקיים מערכת יחסים עם כל גבר שתרצה ועכשיו לא בצורה מחתרתית כמו שהיית נוהג לעשות. אז מה הבעיה? אני אומר, אל תתאמץ לנסות להסביר לאחיך ולאבא שלך מי אתה, תתמקד בעצמך, אני מאמין שחשבת עליהם המון ועל איך הם יגיבו, אם הם החליטו לנכון לקבל את זה אחרת זה בסדר. אל תשכח שזה נפל עליהםם בבום וזה צפויי שהם יתנהגו כך - מה שאומר שאדרבה - הכל הולך לפי התוכנית, כולם מגיבים בצורה הכי טבעית שאפשר. שלב שלב.. לאט לאט, דאג קודם לעצמך, אל תרגיש חסך בזה שלא כולם מקבלים אותך. עברת שלב ענקי ואתה לא לוקח רגע כדי להינות מההישגים שמלויים באותו שלב. בשלב מסויים אחיך ואבא שלך יקבלו את זה.. זה לא לחוץ, אתה בוגר ואתה לא הרבה בבית.. ממש לא לחוץ. תהנה :)

למעלה