בעיה נשית?

בעיה נשית?

אולי זה לא המקום, אבל אני באמת כבר לא יודע איך לסייע... תודה. לאישתי יש כאבים חזקים מזה חודשיים שלושה בחלקים המוסתרים בתחתונים, בדיקות אולטרסאונד לחלל הבטן ולחלק התחתון יותר לא גילו דבר, הרחם במקום. כל הבדיקות אצל רופאת הנשים חזרו בממצאים שליליים. בדיקה רקטאלית וקולונוסקופייה לא מצאו דבר. בדיקות פרוקטולוגיות גם חזרו שהכל תקין. ואם כל זאת האישה שלי לא ישנה עד שהיא מתמוטטת, גם אותי זה מוציא מהדעת כיוון שאין ביכולתי לסייע לה. אני מחפש רעיונות למה עוד אפשר לבדוק ולא בדקנו ולמי אפשר לפנות לעזרה. רעייתי מתלוננת(בבכי) שאין מי שיעזור, וכל אחד רואה רק את החור שלו ולא את התמונה הכללית. אנא עזרתכם. תודה הבעל המודאג

0 אור 0

New member
טיפול במגע

ממליצה על אבחון ברפואה משלימה וטיפול במגע - רפלקסולוגיה, שיאצו ואו שיטה אחרת שתעלה כמתאימה בעקבות האבחון (למשל שיטת פאולה)

freearth10

New member
טיפול בחלקים המוסתרים

על פניו הכל נראה בסידר, אבל הרעיה מתלוננת בבכי שאין מי שיעזור. לי לפחות נראה שיש בהחלט מי שעוזר לה. כשהכל נראה בסידר וברפואה הקונוונציונאלית לא מוצאים שום סיבה לתופעה אני חושבת שזה המקום הכי נכון להתחיל בטיפול הוליסטי. בגישתי זה ממש לא משנה באיזה תחום היא תבחר. כל תחום ומטפל בו היא החליטה להתחיל יהיה ההחלטה הכי נכונה לרגע הזה. יחד עם זה טוב שתדעו שכדי להגיע לחלקים המוסתרים, צריך להוריד את מה שמכסה אותם וזה לא תמיד כל כך פשוט.זה תהליך של שינוי אורח/דפוסי חיים והתנהגות. יחד עם זה, זה שווה את ההשקעה ובדרך קורים כל מיני שינויים שבהחלט משפרים את איכות החיים.
מאיה

יש מי שיעזור

כמו שכתבו לפני-כשהרפואה המערבית מרימה ידיים זה הזמן לרוץ אל הרפואה המשלימה. אני הומאופתית ואני יכולה לומר לך שהראיה ההומאופתית היא רחבה ביותר והיא ההיפך מ- "כל אחד רואה רק את החור שלו ולא את התמונה הכללית"..... ההבנה ההומאופתית מבוססת על ראיה כוללת ורחבה ומחוברת של כל תחומי החיים-נפשי, רגשי, פיזי, התנהגותי, מודע ולא מודע.... וגם-ההומאופת לא זקוק לבדיקות חודרניות/פולשניות אלא לאינפורמציה מילולית. אז בכל תחום שאתה או אישתך תחליטו לבחור כדאי לעשות את זה עוד היום כי המצב הנוכחי שאתה מתאר הוא באמת בלתי נסבל. כל טוב עירית

harduf9

New member
לאור ועירית, אתן מסתפקות במועט.

צריך לרוץ לרפואה המשלימה לפני הרפואה הקונבנציונלית (או מקסימום ביחד) ואז ניתן להעזר גם ברפואה הקונבנצינלית. בריאות שלמה גיא הרדוף

../images/Emo45.gifצודק

הי גיא אתה צודק לגמרי ואני מסכימה איתך אבל.....המוסכמות הן נגדינו- רוב האנשים הולכים קודם לרופא ואח"כ אלינו. רק מיעוט שבמיעוט מבין שזה הפוך. אז כשבאים אלי אנשים שאומרים ניסינו את כל מה שהרפואה יכולה לתת, הם לפחות מבינים שאין דרך אחרת. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
זה לא אני המורה

כתבתי אבחון ברפואה משלימה וטיפול ברפואה משלימה - איפה ראית רפואה קונבנציונלית בכל זה?

harduf9

New member
סליחה, טעיתי, התכוונתי לכתוב מאיה

עכשיו מאיה תכתוב לנו מדוע טעיתי
. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
רעיון נוסף

לרפואה הטבעית יש את הראייה הכוללת של כל הגוף, בין אם הומאופתיה או קינסיולוגיה כמו שהוצע או כל שיטת טיפול אחרת כגון רפלקסולוגיה (אבחון וטיפול דרך כפות הרגליים), אירידיולוגיה (אבחון דרך איריס העין טיפול בד"כ תזונתי אך ניתן גם לטפל בכל שיטה אחרת), נטורופתיה (אבחון ע" תשאול טיפול ע"י תזונה ותוספי תזונה) שיאצו, דיקור, ג'ין שן דו וכו' (אבחון וטיפול לפי ערוצי האנרגיה) ועוד. כמה טיפים: לשתות מים ופחות משקאות אחרים, לשמור על תזונה נקייה ממזון מוכן, סוכרים פשוטים ושאר רעלים מוכרים, להמנע ממוצרי חלב (לפעמים רק זה פותר הרבה בעיות) להרבות בירקות ומזון מן הצומח). בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה