בעיה נוספת

בעיה נוספת

כאשר אני מטמיעה כתוביות לסרט ועושה שמירהב virtualdub התוכנה מתחילה ללבצע את העבודה אך מגיעה לשלב אחרי שתי דקות ונעצרת עם הודעת השגיעה המצורפת. מישהו יודע למה?

guyz6471

New member
סתם לידיעה

יש את הסרט הזה כבר עם כתוביות מותמאות להורדה :) וסתם שאלה איך הגודל של הקובץ עובר את ה 4 GB? זה ממש מוזר לא?

את זה גם אני הייתי רוצה לדעת

זה מאוד מוזר.. למרות שיש את הסרט עם כתוביות אני סך הכל רוצה ללמוד איך עושים את זה אבל משום מה כל פעם משהו לא הולך..

MickName

New member
:\

לכמה ביטרייט את רוצה להמיר את זה? וכמה האורך של הסרט מידע..בלי מידע אי אפשר לעזור

הסרט מכיל 700 מגה

אורך הסרט הוא כשעה וחצי 25.000 FPS אני רוצה לשמור על האיכות שלו איך אני מגדירה את הביטרייט?

MickName

New member
עוד מידע..אארר

תבדקי בGSPOT או משהו כזה...ותסבירי מה את מנסה לעשות במדיוק

מה לא ברור עדיין

מה שאני רוצה לעשות זה להטמיע כתוביות בסרט מבלי שתיפגע האיכות כדי שניתן יהיה להמיר אותו בסוף עם הכתוביות ל DVD ולצרוב על DVD

MickName

New member
אה..אז תשתמשי באחד המדריכים שיש

פה בפורום השיטות שלי זה לרמה יותר גבוהה :\ מצטער....

אז זהו שהשתמשתי

עשיתי לפי ההנחיות אבל משום מה באודיו אין לי את האופציות שמוזכרות comprassion אין לי את הנתונים הנדרשים ב mpeg layer 3 מוזכר במדריך שצריך להיות 128kbit/s 48000Hz Stereo 16kb/s ואצלי בvdub זה לא מופיע בכלל בגלל זה אני לא מצליחה לעשות את ההטמעה והקידוד

אבל אני לא רוצה MP3 בסופו של דבר

אני רוצה את הסאונד ב AC3 השאלה אם יש איזו אפשרות בסופו של דבר להוסיף סאונד AC3 לסרט עם כתוביות מוטמעות? אני כבר נורא מבולבלת עם כל הנושא הזה פעם זה הצליח לי משום מה ועכשיו זה לא.. גם אם אני עושה הטמאה ללא קידוד סאונד אני מקבלת את ההודעה שבתמונה שצירפתי בהתחלה של 4 ג'יגה איך זה ייתכן?

MickName

New member
בקשר לAC3

כתבתי מדריך קטן בנושא עם KDD שיעלה לפורום עוד מעט בקשר לארבע ג'יגה...איזה וינדוס יש לך ואיזה הארד דיסק

לגבי ה4 ג'יגה ראיתי משהו מוזר

שכנראה התוכנה לא מוכנה לקודד בהארד דיסק של FAT32 אלא רק NTFS כאשר נתתי לו לשמור את הסרט על NTFS הוא התחיל לקודד עד שהגיע ל 3/4 קידוד ואז נתן לי שוב הודעה של חוסר מקום בהארד דיסק למרות שלהארד דיסק יש מעל 40 ג'יגה פנויים . מערכת ההפעלה היא XP והארד דיסק 120 מחולק ל 2 50 + 70 אני עדיין לא מבינה מה קורה פה עם זה

למעלה