בעיה משונה ב Office365

Arielvista

New member
בעיה משונה ב Office365

לפני כחודשיים העברתי קובץ PST עם מספר תיקיות רלוונטיות ל משאבי-אנוש מהאאוטלוק של הסמנכ"ל אל האאוטלוק של אחראית משאבי אנוש חדשה שהגיעה אלינו.
לפני כחודש וחצי העברתי את הארגון לאופיס 365. הכל נראה תקין ולא היו בעיות מיוחדות.
אתמול גילינו שאצל האחראית משאבי אנוש קרה משהו מאד מוזר בתיקיות הנ"ל.
כל התיקיות נמצאות במקומן (מדובר על כמה עשרות, בסביבות 130-140 תיקיות בכל אחת לפחות תת-תיקיה אחת) אבל כולן ריקות.
כל המיילים, כל ההתכתבויות בנושאי משאבי אנוש שתוייקו בתיקיות האלה נעלמו.
יש לי את הקובץ PST המקורי, אבל מאז היו שינויים ותוספות.
אני מצרף צילום מתוך OWA של תיקייה שבוודאות אמורים להות בה קבצים.
יש לכם רעיון (1) איך לנסות/לשחזר את החומר ו(2) ממה זה יכול היה להגרם?

בצג

New member
האם פועלת תיבת ארכיון?

האם הגדרת את מדיניות שמירת הקבצים?
בדוק באפשרות שחזור מיילים (קליק ימני על שם המשתמש בתוך אאוטלוק ובחירה בשחזור פריטים) ותראה אם הפריטים שם.
יכול להיות שיש לך מדיניות של מחיקת מיילים בגיל מסוים או שיש לך מדיניות של העברת המיילים לתיקיות ארכיון אחרי גיל מסוים.
&nbsp

Arielvista

New member
תשובות

ARCHIVE לא פעיל.
המדיניות שמירת קבצים היא הדיפולטית.
לגבי מדיניות מחיקת קבצים ישנים, אם זה היה קורה גם בתיקיות אחרות אז הייתי מבין. אבל יש תיקיות ישנות יותר, עם מיילים ישנם יותר, שלא נמחקו.
את יתר הדברים אני אבדוק מחר בתחנה של המשתמשת.

HooK

New member
שאלה מתבקשת

צילום המסך שצירפת הוא מ-outlook
בדקת שאתה לא רואה את החומר גם ב-Web ?
אם אתה רואה אותו שם - זה ישמע לך מוזר, אבל - תקים פרופיל אאוטלוק חדש (דקה עבודה בלחץ)
אם אתה לא רואה אותו גם שם - כדי להציל מה שאפשר - תריץ באאוטלוק יבווא מה-PST ותסמן "אל תייבא כפולים"

עוד שאלה מתבקשת - היא כבר נהגה לעיין בתיקיות האלה ולראות את החומר? או ששמתם לב במקרה בלי לדעת מתי פחות או יותר זה קרה?

Arielvista

New member
בדקתי גם ב OWA

...והחומר לא שם.
לגבי שחזור מ PST, אמנם זו אפשרות, אבל ה PST הוא מחןדש יולי ובינתיים נוספו\שונו פריטים שכמובן לא ישוחזרו.
לגבי השימוש בתיקייות, הפעם האחרונה שהעובדת ניגשה לתיקיות הייתה לפני "שלושה שבועות - חודש" (בערך ציטוט) ואז כל החומר היה.

למעלה