בעיה מרגיזה מאוד

maor78

New member
בעיה מרגיזה מאוד

יש לי אינספירון 1520 שעד עכשיו עבד מצויין. לפני יומיים התחילה בעיה - המסך נכבה כל כמה דקות ואני חייב ללחוץ לחיצה קצרה על הכפתור כיבוי כדי שהמחשב יכנס למצב שינה ואז עוד לחיצה כדי שהוא יתעורר, רק ככה המסך חוזר להציג. נראה לי שעוד כמה דברים "משתתקים" כי גם החיבור לאינטרנט למשל מפסיק כשזה קורה. לעומת זאת, אם הווינאמפ פתוח אז הוא ממשיך לנגן כרגיל גם כשהמסך נכבה. רציתי לציין שלפני כחודשיים המחשב נפל על הריצפה ונשלח למעבדה לצורך החלפת הרדיסק. יש לכם מושג אם זאת בעיה חומרה או תוכנה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש לעונים.

ali052

New member
אני מציע לך ש................................

קודם כל בכל אופן - נסה לעדכן דרייבר כדי לשלול בעית תוכנה.. הכי טוב זה = אם יש אחריות שלח למעבדה = תן להם שהם ''יישברו'' את ''הראש'' נשמע סתם כמו בעיה בחיבורים עצמם רופפים = בגלל שאמרת שהוא נפל.

ali052

New member
נ.ב.

בדקת אולי זמני הכיבוי של המסך הם קבועים [כלומר כל רבע שעה למשל ] ואז זה סתם כיבוי של השומר מסך

maor78

New member
אני חושב שעליתי על הבעיה דיי במקרה.

כשהמאוורר בחדר עובד ומכוון למחשב אז הכל תקין. 5 דקות אחרי שאני מכבה אותו המסך נכבה. בדקתי טמפ' בעזרת אוורסט אבל היא לא גבוהה בכלל, מקסימום 55. יכול להיות שיש לזה קשר לבעיה בכרטיסי nvidia? הכרטיס שלי הוא 8600GT

למעלה