בעיה מרגיזה במנגר 4 (03/04)

mc bige

New member
בעיה מרגיזה במנגר 4 (03/04)

מה קורה? אני משחק במנגר 4, עכשיו אני כבר שנת 2014/2015, עם מכבי תל אביב, כבר אלוף פעמים רצוף ליגת האלופות 8 שנים רצוף אלוף בליגה, יש לי תקציב של 57 מיליון, עד עכשיו הכל טוב ויפה... ההבעיה היא-אני לא מצליח לקנות שחקנים!!!!!! אני רוצה לקנות שחקנים יקרים לשלם עליהם 20 מיליון לא משנה כמה, אבל אז שאני מגיע ומציע להם את החוזה, אני לא מצליח לתת יותר מ14 אלף פאונד לחודש ואף אחד מקבוצות גדולות לא רוצה לחתום אצלי כי הם מרוויחים איזה 300 אלף פאונד לחודש... זה בעיה מרגיזה חבל על הזמן!!!!!כבר ביקשתי מההנהלה להעלות לי את התקציב של השחקנים אבל הם לא מאשרים לי כלום למישהו יש מושג איך לסדר את הבעיה המרגיזה הזאת?

Death messiah

New member
2014 - 2015 ../images/Emo5.gif

וואי אחי.. חרשת הא?! חחח וואלה לא יודע איך לסדר ת'בעייה הזאת... אולי זה ככה בהתחלת עונה אבל בהמשך זה ישתפר?

ofir91

New member
ברגע שתיקח ליגת אלופות...(אם תיקח)

תבקש מההנהלה להגדיל את התקציב... כי אז הם יהיו שמחים ואולי יסכימו...

OFIR 10

New member
הוא כתב שהוא לקח את ליגת האלופות

פעמיים. אין מה לעשות מכבי/כל קבוצה בארץ נחשבות לקטנות והמסגרת התקציבית שלהם נמוכה, ממש כמו במציאות. בדיוק כמו שלא נראה את מכבי חיפה (כן כן, אפילו הם) מצליחה לעמוד במשכורת של שחקנים כמו רונאלדו, איברהימוביץ' וכדומה.

tomash11

New member
קשה לומר אבל...זה הזמן להמשיך הלאה

לא?... אם לקחת את הצ'מפיונס פעמיים רצוף אני חושב שיהיה לך קל לקבל קבוצה באירופה... אני ממליץ על קבוצה בינונית מינוס, סטייל ורונה או משהו כזה. אם אתה רוצה אתגר, הליגה האיטלקית היתה מאז ומעולם מאד מאתגרת.

mc bige

New member
איך לוקחים קבוצה אחרת?

אף אחד לא פונה לי בהצעות..... אני משתלט על קבוצה או מה?

ofir91

New member
אם ראית קבוצה שפיטרו ת'מנג'ר שלה...

תיכנס לקבוצה.... ולמטה בצד שמאל כתוב לך aplly for manger... משהו כזה.... זה ב-fm.. אם אתה משחק במשהו אחר אז תבדוק יכול להיות זה שונה ...

למעלה