בעיה מציקה!

bababab

New member
בעיה מציקה!

היי מתוקים יש לי שאלה לא יודעת אם זה מתאים לפורום או בוטא מדי או כל דבר אחר אבל בכל זאת אני ישאל... אני רוצה להוריד את כל שיער הערווה באיבר המין. בגלל שהוא כהה אם אני אגלח יהיו נקודות מכוערות וגם יצאו פצעים כי אני מאוד רגישה... מה דעתכם? לעשות שעווה? להוריד הכל? האמת שהחבר אוהב חלק... עדין לא שכבנו או משהו ועדין לא הגענו לשלב כל כך מתקדם שהוא ראה הרגיש או משהו בסגנון אבל אני אכן רוצה להיות מוכנה... אז? שעווה? גילוח? מה? בייבי.

אן מרי17

New member
../images/Emo18.gif

דבר ראשוןבשום אופן לא שעווה שעווה אולי אפשר לעשות בקו הבקיני אבל באיבר המין עצמו, שזה אחד המקומות הרגישים ביותר בגוף...זה ממש לא מומלץ. לגבי הפצעים, אם תעשי את הפעולה בשעווה זה ייגרום הרבה יותר גירוי מגילוח וזה ייגרום ליותר פצעים. ככה שגילוח זו האפשרות היחידה שלא מזיקה (יחסית) לאיזור.

עיצה..

עד שתדעי מה אתאוהבת ומעדיפה, הייתי ממליצה לך לגלח בצורת "מוהיקן" (נקרא גם "חצי ברזילאי") כלומר להוריד את קו ההתחלה מלמעלה- ל"גזרה נמוכה", ולהשאיר בעצם פס מרובע רק על החיבור שבין שתי השפתיים- להוריד פעם ראשונה עם שעוה (כן כן... לא כ"כ נעים..) ואח"כ לשמור נקי עם מכונה. מנסיון! אחרי שהסתובבתי קצת ככה הגעתי למסקנה שמזל שלא הורדתי הכל כי זה היה נראה מוזר.. אח"כ אם את מחליטה שזה לא יותר מדי, ואם החבר מעדיף (ואכפת לך מדעתו)- כבר יהי יותר קל להוריד את הפס בגילוח. אין ספק שמראה נקי ומסודר שם למטה ושה את ההבדל..
בהצלחה..

SMOLANIT1

New member
../images/Emo91.gif

אל תורידי את השיערות בגלל שהחבר אוהב את זה חלק אלא בגלל שאת אוהבת את זה חלק ואם את לא, אז זה לא שווה את הכאב (כי זה באמת כואב!)

לבבית25

New member
שיער הערווה...

שיער הערווה מגן על איבר המין! לא מומלץ להסיר אותו! אם החבר רוצה? תגידי לו "קודם אתה" אחרי שהוא יגרד שם שבועיים! ולא יוכל לשים תחתונים או מכנסיים! וילך כמו קרפדה! הוא לא יבקש ממך יותר לעולם !!! שיערות הערווה זה חלק בלתי ניפרד מאיבר המין! אפשר לספר קצת מהאורך, ונהוג [כמובן] להוריד מהמפשעה! אך בשום פנים ואופן לא את כולו!!!!!!!!! בהצלחה [לך ולו]

למעלה