בעיה מציקה...

קשקוש5

New member
בעיה מציקה...

הי
דבר ראשון אני חדשה פה אז הי לכולם ומקוה שתצליחו לעזור לי...
הפורום נראה מקסים...
אני רוצה לדעת את דעתכם...
עד כמה זה הזוי/מוזר/לא מקובל וכל המילים הדומות להן
ששני בני דודים יתחתנו
יש מצב שהורים יסכימו ללדבר כזה?
עד כמה זה משפיע?
החברה איך מסתכלת על זה?
בקיצור כל מה שקשור לנושא זה
אשמח מאד אם תעזרו לי הנושא הזה משגע אותי...

שלום וברכה רבה,

אז כך היא דעתי:
לעינין סטיגמות חברתיות וכו׳ וכו׳- עשי אך ורק את מה שליבך נוטה לעשות. אל תעשי צעד שכל החיים תתחרטי עליו.
אהבה היא מושג עמוק ואם היא קיימת בתוככם אל תאבדו אותה!
אנשים אוהבים לדבר ולא משנה מה יהיה.
לי אישית יש חברה שנשואה לבן דוד שלה, וכן כולם דיברו עליהם והסתובבו סביבם חודש ימים אבל יום אחד זה נגמר והעיקר היא שלימה עם החלטת חייה!
זה מקובל מאד ולדעתי עדיף אפילו להתחתן בתוך המשפחה.
אני בעד לגמרי!!!!

לעינין הגנטי, יהיה עליכם לעשות בדיקות מקיפות ( חוץ מדור ישרים) אשר יסירו כל ספק בבעיות אשר נוצרות מנישואי קרובים.
העינין לא מומלץ, חובת ההשתדלות לבדוק זאת.

בהצלחה רבה! :)

קשקוש5

New member
תודה...

השאלה היא כזו אם יש כימיה ויש דברים שיכולים להמשיך הלאה
זה נכון לעשות כזה דבר?
האם לא תיהיה הרגשת פיספוס שעוד לא ראיתי עוד (אני ממש בתחילת "שידוכים")
והוא נתפס לי בראש וזהו?
ואם אני אותר
הפחד שלי הוא לחיות כל החיים עם הרגשת הפסד

קליט

New member
ברוכה הבאה !

נראה ש הבעיה היחידה שיש כאן זה ההתאמה מבחינה גנטית . אם תתקשרי להרב בני פישר הוא יפנה אותך לרופא פרטי שמתמחה בעניניים גנטיים, וזה גם עולה קצת כסף . *ודאי שאם לא תלכי על ההצעה הזאת אז יתכן שכל החיים תגידי ; מה הייתי צריכה להתחתן עם הפרצוף המעצבן הזה ?? !! . . . היה לי את הבן דוד ! . . . :) . . .נכון ! . אהבה חזקה לא מוצאים כל יום, וחבל לפספס אותו סתם . אז כדי שתהיי שלימה עם זה - תשוחחי על זה עם אישה פקחית עם נסיון חיים, מישהיא סבלנית שאת מעריכה את הדיעה שלה, וביחד תחשבו אם זה מה שאת מחפשת, - וטוב לך . ובינתיים אין צורך שתקיימו קשר אדוק מדי, פגישה פעם בשבוע זה מספיק , כי אם חלילה לא יהיה המשך לאהבה הזאת אז שתוכלי לצאת מזה יותר בקלות . אז הרופא המומחה לגנטיקה יגיד לכם אם יש סיכון עתידי לילדים שלכם בקשר הזה . ואין בקשר הזה בעיה אלא רק הבעיה הגנטית . יש בקשר הזה יתרון שאת מרגישה חיבור אליו, וגם את יכולה לברר ולדעת בידיוק מי זה הברנש הזה . . בהצלחה !

למעלה