לצערי, מסתבר שאנשים בגילך
כבר יכולים לכתוב ספרים עבי כרס על נסיונם המיני והתנסויותיהם הרבות. מה שכן אוכל להגיד שזה טבעי לחלוטין שזה יציק לך ויגרום לך לחוסר בטחון לידה. אבל אתה מספר שאתם כבר חצי שנה ביחד , האם לא השתוויתם בזמן הזה? בכל זאת בחצי שנה אפשר ללמוד הרבה דברים, וגם להכנס לקצב מסוים של דברים. מה שאני מנסה לומר זה שכל קשר (מיני או לא מיני) שהיה לה בעבר (וגם לך) בעקרון לא דומה למה שיש לשניכם ביחד. כל קשר הוא ייחודי - בתקשורת ביניכם, בסוג המשיכה והאהבה, ואין טעם להשוות ביצועים או יכולת. אחרי חצי שנה אני חושבת שהגיע הזמן שתבין שהיא את מה שעשתה עשתה, היום היא שלך, וזה מה שחשוב. ולמה אתה חושב שאם אתה לא הראשון שלה, זה פחות מוערך אצלה ופחות חשוב?? להיפך !!!. אמנם אתה לעולם לא תהיה הראשון, אבל אין לי ספק, ותקנו אותי אם אני טועה, שדווקא הנסיונות הראשונים והקשר הראשון הוא הבוסרי ביותר, הכי פחות מגוון, והכי תמים. כל האחרים אחריו, תמיד ישפרו, תמיד יהיה משהו חדש, ולעולם יאפילו על הנסיונות הראשונים עם הבן זוג הראשון. דווקא אולי היום היא יכולה להעריך את מה שיש לה איתך, לעומת הקשר המנצל/או לא מנצל שהיה לה מקודם. אתה צריך להתמקד במה שאתם עושים כדי להמשיך להנות אחד מהשני, ולא להיות בתחרות מתמידה עם מה שהיה, אם זה היה יותר טוב או פחות טוב. אי אפשר להשוות, ומי שיגיד עכשיו: "אבל כן אפשר להשוות", גם הוא מבזבז את זמנו במדדים ובטבלאות. כל קשר נידון לגופו וכל מערכת יחסים מינית היא שונה ויחודית. ועכשיו יש לי תרגיל בשבילך: מן הידועות היא שככל שמרבים לדבר על בעיה מסוימת, היא מטרידה יותר ומעסיקה יותר. על מנת להפטר ממחשבה טורדנית, יש למצוא מחשבה טורדנית אחרת. לפיכך כעת אתן לך בעיה חדשה שתעסיק את מוחך ותפטור אותך מהקודמת: האם ידעת שח"כ גדעון עזרא עדיין נמצא בכנסת ועדיין מקבל משכורת מלאה מהמיסים שאתה משלם ??