בעיה מציקה בfootball manager 2006

speedman5

New member
בעיה מציקה בfootball manager 2006

כל פעם שמסיימים משחק ולוחצים continune (לא זוכר איך בדיוק כותבים) זה מתחיל להראות מלא תוצאות וזה לוקח המון זמן עד שזה עובר איך אפשר לעשות שלא יהיה את זה תודה

ran81993

New member
לא נראה לי שאפשר להוריד את זה

זה באמת מזה מעצבן וזה לא רק שמסיימים משחק זה יכול לקרות בכל פעם וזה שעה טוען זה מזה מעצבן אני מצטרף לבקשה אם מישהו יודע אם אפשר להוריד את זה שיגיד איך בבקשה אבל 99% שאי אפשר מישהו אחד שאל באתר הרשמי של פוטבול מנג'ר אם גם בfm 2007 יהיו מלא טעינות כמו בfm 2007 והדובר של fm אמר לו שישארו עדיין כל הטעינות אבל הם יעשו שזה ייקח פחות זמן זה לא יהיה כמו עכשיו שעה נקווה שבאמת זה לא ייקח שעה ויהיה צ'ק צ'ק כי את מיזה מעניין כל התוצאות האלה אם רוצים לראות תוצאות אז רק שיעשו דף אם כל התוצאות של כל המשחקים וכל הליגות או אפילו בנפרד אבל בלי כל הטעינות של התוצאות האלו ואם אפשר לשאול עוד שאלות בקשר לfm 2007 אז שיגיד שינסו לתקן את זה שלא יהיו טעינות ויגיד לו את הרעיון שכתבתי עכשיו

negative

New member
הפיתרון הוא לבחור כמה שפחות ליגות

ככה הוא טוען פחות משחקים... עוד לא ניסיתי אבל אולי אם תטען רק את הליגה בה אתה משחק , ובכל השאר תטען את השחקנים מאותה ארץ זה ישתפר... בעיקרון כל המשחקי נבחרת וגביע אופא + צ'מפיונס אי אפשר להוריד. פיתרון נוסף שאני יכול לחשוב עליו זה בהגדרות , להעלות את מהירות הסימולציה של המשחקים האלה וזה זה יקח פחות זמן , ה"מחיר" שאתה משלם על זה זה שאתה לא יכול לשחק באמצע הטעינה של המשחקים , אתה צריך לחכות עד שהוא יסיים , אבל זה יהיה יותר מהיר. תראה אם זה מתאים לך , אצלי זה עבד.

SiC

New member
יותר RAM

המשחק יעבוד מהר יותר ככל שיהיה לכם במחשב יותר זכרון RAM. גם אז ככל שתשחקו יותר עונות המשלק יעבוד לאט יותר ויותר, אין מה לעשות, זה מה שקורה שיש משחק עם המון נתונים והרבה עיבוד של מידע- זה מה שהופך אותו לכ"כ טוב. ב2007 המשחק אמור לעבוד מהר יותר אבל המפתחים אומרים את זה על כל משחק יוצא ותמיד זה נשאר איטי :)

למעלה