בעיה מפריעה אצל סאי.

BBoyNK

New member
בעיה מפריעה אצל סאי.

דר''א בקשר אלייה היא ממש נראית אחלה היפראקטיבית וממש מטילה טרור חחח... ולא לשכוח שהיא זורעת הרס בכל מקום. עכשיו לבעיה לפעמים שאני נותן לה להסתובב ומשחקת עם הכדור שלה ואז היא באה ומסתכלת סביב ואז מגיעה אליי ואני מזיז מהר את הרגל או היד . היא נכנסת לאקסטזה ומתחילה לקפוץ ולהשתולל ולעשות קולות כאלו של ציחקוק משהו מוזר כזה והיא מנסה כל הזמן הזה לנשוך ולנשוך... כדי להרים אותה או לשחק איתה שוב אני צריך לחכות 20 דק' כדי שהיא תירגע. עזבו את העובדה שאם היא בעצבים אני לא יכול להסתובב חופשי כי מחפש את הרגליים שלי לנשוך. מה עושים?

Sweet Fantasy

New member
לפי התיאור

היא מנסה לשחק איתך, ואתה סתם נרתע ברור שאם היא נושכת חזק תוך כדי המשחק צריך להעניש אותה.. אבל ציחקוק וקפיצות כמו שאתה מתאר הם הדרך של החמוסים לשחק. תראה שברגע שתשחק איתך תבין אותה יותר.
בהצלחה נ.ב פחד או התרעה אצל חמוסים מתבטאים בעמידה במקום סימור הזנב והוצאת קול לחישה "הסססס"..

BBoyNK

New member
תגובה

אבל היא אשכרה קפצה מהריצפה כדי לנשוך אותי חחחח הנשיכה האחרונה שהיא עשתה לי זאת היתה נשיכה ממש עמוקה... אני אוהב לשחק איתה ... אבל אני מפחד שהיא תנשך. כי יש לה באמת נשיכות כואבות... ואני לא יודע איך להעניש אותה.. ברגע שאני מכניס אותה לכלוב היא משתוללת ואז היא נרגעת אחרי 10 דק' והולכת לישון נראה כאילו לא מזיז לה

חחחחחחח כאילו דיברת על מזל שלי חח

קודם גם הכנסתי אותה לכלוב כעונש, הסתובבה בכלוב בדיוק שניה ועלתה לערסל לישון.

Sweet Fantasy

New member
חמוסים

כמו הרבה חיות אחרות, מרגישים כאשר מישהו מפחד ובר'כ התגובה שלהם היא בכוונה להתקרב ולא להתרחק, תשים לב שתמיד כלבים מציקים דווקא לאנשים שמפחדים מהם.. אסור לך להראות לה שאתה פוחד ואתה צריך להדגיש לה כל פעם מי הבוס לחזור על צורת הענישה בלי להחזיר אף פרט
היא כרגע מרגישה שהיא מעליך ועצם העובדה שאתה מראה לך שאתה מפחד רק עוזר לה להרגיש היא הבוס.. בהצלחה

נצל"ש

כשמוסי ואני מגיעים לבית של ההורים, יוצא לפעמים שהוא ישן לי על המיטה ואין לי בעיה עם זה כי אני עירנית אליו, ככה שאני לא מוחצת אותו או משהו... היום הוא התעורר מהשינה לכמה דקות, אני לא יודעת אם יש את הקטע הזה גם לחמוסים שלכם, שהם כאילו עושים משהו עם הפה, מחככים את השיניים שלהם עם היד שלכם או משהו. מבינים על מה אני מדברת? כמו מיני ביסים, ממש ממש קטנים. אז היום, הוא עשה את זה לא על היד שלי, אלא על הצוואר, ואז פתח את הפה ונתן ביסון קצת יותר גדול (ממש סרט אימה), ואני קלטתי שבאותו מצב יכולתי גם להינשך על ידו בצוואר...ממש להתערפד... אז מכאן, קודם כל, האם גם החמוסים שלכם נותנים לכם ביסונים קטנים כאלה? ודבר שני, הישמרו לנפשותיכם!!! אל תישנו עם חמוסיכם אם אתם לא סומכים על עצמכם, עליהם, ואם אתם כן סומכים עליהם, תרחיקו אותם מהצוואר שלכם!!!

Lovable Stray

New member
שלי תמיד עושה לי את זה

זה אקט של חיבה, הוא מעולם לא נשך תוך כדי.

חחחחח

אם מוסי באמת עשה את זה חזק, אז את צריכה לחנך אותו עוד קצת , כנראה שהוא עוד לא הבין שאסור לנשוך(במיוחד אותך
)אם זה לא כואב, אז זה מיתוך חיבה , או משחק..לא מכוונה רעה
או שמא גודלות לו שיני בינה ?
חעחעחע סתאאם
anyway,אצלי פוצ' עושה את זה תמיד לא רק כשהיא מתעוררת. תמיד אני מצמידה אותה בכוונה לצוואר שלי ולאוזן וכאלה כי היא נושכת כזה חלש וזה כייף, בשבילי זה מתפקד כנשיקה
אני תמיד מקרבת אותה ואומרת לה " נו מותק... תני נשיקההה!!
" חח , זה כזה בעדינות וזה כיף. אני זוכרת שכשרק הבאתי אותה הביתה , אז נרדמתי , והיא כזה דפקה לי ביס נחמד באוזן שהרגשתי כאילו עשו לי חור שני
ומאז שמתי אותה בכלוב כשאני ישנה.. כמובן תוך כדי חינוך היא למדה לא לנשוך אותי
,והעפתי את הכלוב(תפס מקום וסתם עוד מקור סרחון) ועכשיו , אין לה בכלל כלוב , והיא ישנה בסלסלה גדולה שמונחת על הריצפה , ואני סומכת עליה בעיינים עצומות
, שבלילה היא לא תכאיב לי (מהנשיכות שלה) אלא אם כן היא תעשה איזה משהוא קרימינלי והיא תשבור משהוא והוא יפול עלי חעחע

Twinsen2005

New member
פיתרון ודוגמאות...

יש לי חמוסה, מה שאתם מתארים נכון גם לגביה, יש לה נטייה כשהיא מתעוררת ואני בסביבה ישר לרצות אותי, 90 אחוז מהפעמים כשאני מרים אותה לייד, היא מלקקת אותה ומשלבת עם זה מיני נשיכות כאלה, ממש בצורה טבעית כזאת ולא כואבת, מש'ו מוזר אבל זה באמת מצטייר כאקט של חיבה... הייתי מציע לך בתור התחלה, להבין שזה כולה יצור קטן ואפשר לבעוט בו! (סתם סתם...) אבל בכל זאת השליטה צריכה להיות אצלך. הפחד מנשיכות שלט בי עד היום שבו לקחתי את האצבע שלי ודחפתי אותה לפה של החמוסה שלי כדי להרגיש את השיניים שלה ואת הלשון שלה ובכלל להבין שאני זה שמחליט, אני זה שגדול... בקיצור, התמודדות עם הפחד (תקביל ללהרים חרק לייד כדי להבין שזה כולה ג'וק מסכן...) תביא ליותר ביטחון, דבר שהחמוס/ה שלך תבחין בו מיידית. מה שאתה מתאר זה משחק, והמשחק שלהם מאוד אינטנסיבי, ותרגיש חופשי להיות גם אינטנסיבי ופשוט להעיף אותה ממך כשהיא מעצבנת בצורה כזאת שתגרום לה להבין שהיא לא רצוייה. היום התיישבתי עם האוכל על המיטה לראות טלויזיה וביליתי כמה דק' טובות בלדחוף את ליצ'י מהמיטה כי היא פשוט לא הפסיקה להציק.. מה לעשות, ג'חנון לא בריא לחמוסים

חח כן צודק/ת

גמאני כזה פחדתי ממנה , ומהשינים שלה , עד שפשוט לקחתי תיד שלי ודחפתי לפה שלה.. יענו תאצבע.. יענו אחרי שהיא נשכה אותי , נתתי לה מכה על האף, ואז כזה אמרתי לה " בואי נראה אותך נושכת שוב עכשיו?!" וכזה נתתי לה תיד שלי והיא לא נשכה..ועשיתי את זה כמה פעמים , אני בטוחה שהיא קיבלה את המסר כ 'וואלה היא לא מפחדת מהשיניים שלי, היא מקרבת את היד שלה לבד ' ובלה בלה בלה... בקיצור, צריך להראות להם מי' הבוס' , כמובן שאם מחנכים טוב , בסוף מצליחים ונהיים ה 'בוסים' בכל העניין

למעלה