בעיה מעציבה

בעיה מעציבה

אז זה מתחיל ככה. אני בחור בן 38, חי חיים בריאותיים וספורטיביים, לא סובל משום מחלה כרונית או משהו. עד לפני מס' חודשים לא חשתי שום בעיה בחיי המיניים. להיפך. ב"רזומה" שלי, חוויתי הרפתקאות מיניות רבות, מיפגשים ניסתרים בצימרים ובתי מלון, חגיגות בחדרים נסתרים עם בנות זוג שונות ומגוונות. סקס היה תמיד חלק מרכזי בחיי, עד שבחודשים האחרונים אני חש דעיכה משמעותית בכוח הגברא שלי. בעבר הלא רחוק (סליחה על הדוגמא) יכולתי לתלות "עליו" מגבת ברגע הזיקפה, וכיום אני חש בנפילה ובריחת דם בשלב מאד מהיר (כחצי דקה). ביטחוני העצמי בתחום המיני ירד, אך אני לא מוותר. אני נוטל כדורי יוהימבין פורטה (לא מרגיש שיפור), מולטיויטמין לגבר, מנסה לשפר את התזונה אך עדיין לא הטבה. המלצת הרופא להשתמש בכדורי ויאגרה התקבלה אצלי בכעס, כיוון שזו הודאה מבחינתי באי יכולתי "לעשות את זה לבד".... פגיעה מסויימת בגבריות שלי. עולות לי מס' שאלות. האם הפעילות הספורטיבית המרובה (רכיבת אופניים בחוץ של 6 שעות בשבוע) , ריצה וכיוב' יוצרות אצלי תשישות מסויימת הגורמות לתופעה? האם ייתכן שכלי דם באיזור החיץ נפגעו וזרימת הדם לקויה? האם יש תקווה שאוכל לדעת מה באמת קרה לי? האם יש סיכוי לחזור ולהיות אותו נמר מחייך שהייתי?

למעלה