בעיה מעצבנת

בעיה מעצבנת

הייי בנותתתתת וחג שמח לכולן... יש לי שאלה שקצת מציקה לי אני גומרת נורא נורא מהר, לפעמים אפילו לפני הבן זוג שלי.. והבעיה האמיתית היא שאחרי שאני גומרת נורא מציק לי אם נוגעים לי באזור או כל דבר כזה וזה נורא מציק ומעצבן... מה אני יכולה לעשות כדי למשוך את הזמן? ואל תגידו לי תדמייני את סבתא שלך בבקיני או משהו כזה כי זה לא באמת עוזר

מנסיוני האישי

האיזור תמיד רגיש למגע אחרי סקס. זה דבר טבעי (למרות שאני לא יודעת להסביר לך למה). ה"תרופה" הכי טובה היא זמן. זה הכל.

Sexly

New member
שלום מלאכית

הרבה פעמים לאחר האורגזמה האזור רגיש מאוד למגע, עד כדי לא נעים. זה טבעי לחלוטין. אני ממליצה לך לקחת דקה שתיים להירגע אחרי האורגזמה, האזור כולו יירגע ותוכלי להתחיל שוב. אם את מעוניינת להשהות את האורגזמה, תנסי סוגים שונים של תנוחות – ישנן תנוחות בהן אין נגיעה כלל באזור הדגדגן, או כאלו שבהן איבר המין של בן זוגן לא מורגש באותה המידה כמו באחרות (לא ציינת אם את גומרת כל כך מהר מחדירה או מגירוי הדגדגן). כמו כן תבקשי מבן זוגך לגעת בך בצורות עקיפות – יכול להיות שהקהיית התחושה (לדוגמא – לא לגעת ישירות בדגדגן) תעכב בשבילך את האורגזמה ותוכלי ליהנות מיחסי מין ממושכים יותר. דבר נוסף, את יכולה להביא את בן זוגך למצב של כמעט אורגזמה ורק אז להתחיל לגרות את עצמך. כך יהיה בנכם תאום רב יותר וכשהוא יגמור, גם את תגמרי ותוכלי לקחת לך את הזמן הנחוץ בשביל לנוח. בהצלחה!

הגמירה מהר היא בעיקר

מגירוי בדגדגן.. אבל גם אם אני ממש רטובה עוד לפני החדירה אז גם בעת החדירה אני גומרת ממש מהר

שגיתא

New member
ארבעה דברים ובעיקר ונסיון נצבר ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

1) ככה או שתתמרני את הגוף כמו הגברים עושים או משתדלים לעיכוב הגמירה
ואל תתני לעצמך להגיע לידי גמירה כלומר להפסיק את העינוג הנקודתי של איזור המפשעה תעברי לאיזורים אחרים של הגוף עד שבן זוגך יהיה יותר קרוב לגמירה
2) לאחר שגמרת תעברי ותענגי את בן זוגך ועד שהוא יהיה חם חם
רוב הסיכויים שתוכלי להנות שוב ממגע מענג ונקודתי שוב
(ומה רע בעוד אורגזמה)
3) לשמחתי למדתי עם הזמן לגלוש
מאורגזמה אחת לשנייה לרוב ללא צורך בפסק זמן
אבל בד"כ רצוי שצורת העינוג כלומר מידנית לאוראלית או עינוג אחר שיעבור מהדגדגן לנרתיק עצמו, ולפעמים אני צריכה מספר שניות כדי לחזור לפוקוס ולאפשרות שיגעו בי
4) אם לא אני עוברת להתענג מגופו של המדהים שלי ומפעילה עליו את כשרונותי העינוגיים הידניים ולשוניים ושאר חלקי הגוף השונים בלי שימשיך וייגע בי, (לא ברור מי נהנה מהעניין יותר
)
שימי לב רוב הדברים הללו שציינתי לוקחים זמן
ויכולת השקעה ותרגול והקשבה עצמית ולוקח להם מעט זמן עד שזה יפעל והכי חשוב לא להתעצבן זה רק מגביר את המצב הלא רצוי היי סבלנית עם עצמך וגופך לרוב זה יוכיח את עצמו כמשתלם ומענג ביותר מקווה שתצליחי ותהני שגיתא
נ.ב. אני והמדהים שלי מעולם לא התעכבנו על הנסיון של הגמירה של שני הצדדים יחד, והאורגזמה מעולם לא היתה יעד שאליו חייבים להגיע בזמן נקוב מעשה האהבים היה הנאה צרופה מרגע המחשבה כמעט ותסמכי עלי אף אחד מאיתנו לא נשאר לא מסופק
, ואם קרה שגמרנו יחד אז יופי,
, שוב אני מאחלת לך הנאה מרובה שגיתא

nuttynati18

New member
הלוואיי שלגמור מהר מדי הייתה בעיה!

כאשר לא גומרים בכלל רואים את זה כברכה
כולי קנאה. אני לא מצליחה בכלל, לא משנה איך ייגעו בי.

טושית18

New member
כייף לך שאת גומרת מהר...

אם אתם ממשיכים לשכב אחרי הסקס זה לאנעים?

למעלה