בעיה מעצבנת...

d@r121

New member
בעיה מעצבנת...

אז ככה יצא שבורכתי בידידים רבים חלקם רעים חלקם טובים עם שניהם אני מיודד באותה מידה ופה מתחילה הצרה... 2 ידידי חוגגים יום הולדת הכל טוב ויפה הבעיה היא שידידה שנייה שלי גם חוגגת יום הולדת באותו יום ושעה מה עושים? איך מנווטים? .... האמת בכלל עוד לא קבלתי הזמנות לא מהידידים ולא מהידידה אולי בכלל אני לא מוזמן

דן צ

New member
מיהו ידיד ? מיהו חבר ? ומיהו יהודי?

גם לי יש איזה 700 ידידים , אבל חברים יש לי במספר מצומצם יותר . השאלה היא איך אתה רואה אותם? כידידים או כחברים? וברור שחברים עולים על ידידים ויותר חשובים. ובעצם מה אתה לחוץ? עדין לא קיבלת הזמנה בכלל, ואם שני הצדדים חשובים לך באותה המידה, לך למי שנתן לך הזמנה ראשון.

תמיד אפשר לנסות לג´נגל

בין כמה חגיגות. כמו כן, תמיד אפשר להסביר שהזמינו אותך קודם למסיבה אחרת, וניתן לפצות את בעל/ת השמחה שלו הברזת, בחגיגה פרטית של שניכם - בתאריך אחר.

אושר מ

New member
אולי כדאי להגיד להם בדיוק מה הבעיה?

בתור התחלה. אולי אחד מהם יכול לשנות את זה לתאריך אחר או משהו?

d@r121

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט...

אבל אף אחדש מהם לא יוותר גם אם תהיה מתקפת עולם...

אושר מ

New member
אז תגיד שאם אחד לא יוותר

אז אף אחד לא יזכה לראות את זיו פניך באותו יום.

מיטללל

New member
להגיד להם שאם אחד מהם לא יוותר

אתה לא תלך לאף מסיבה זאת קצת חוצפה. אתה תגרום להם רק להתעצבן עליך. זאת לפחות הייתה התגובה שלי.. מה שכן, אתה מדבר על שני חברים שלך וידידה שלך, מה שאומר שכנראה יש להם הרבה חברים משותפים, אי אפשר בכל זאת לדבר ולהסביר להם? מה טיב היחסים בין שני החברים לידידה? מה ואיפה כל אחד מהם מתכנן בכל מסיבה? במידה ואף אחד מהם לא יסכים לשנות את תאריך המסיבה,אתה יכול לנסות ולבקר אצל שניהם. אם זה לא אפשרי מבחינת המרחק. זה כבר חשבון שלך, ללכת למי שאתה יותר קרוב אליו. או להבדיל הזמין אותך קודם.

maayan15

New member
לדעתי...

תלך לזה שיותר איכפת לך ממנו...ואם איכפת לך משניהם באותה מידה תלך לזה שהזמין אותך ראשון ותסביר לשני שאתה לא יכול לבוא ושאתה מצטער...ואם אתה רוצה שהוא/היא לא ייכעס תקנה לזה שאתה לא הולך אליו מתנה ממש ממש ממש יפה...שוחד תמיד עוזר במקרים כאלה...

למעלה