בעיה מעצבנת עם קבצי EXE

liranon

New member
בעיה מעצבנת עם קבצי EXE

יש לי במחשב וירוס שתוקף קבצי EXE ואיו לי אנטיוירוס (ואל תשאלו למה למרות שאני יודע שאת חלק מכם זה ידהים.) לא משנה!. עכשיו כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט לא פועל לי וכל משחק שאניי מתקין לא עובד מה שהציעו לי לעשות זה לפרמט את כל ההארדיסק אז עשיתי את זה אבל זה לא עוזר שוב אי אפשר להפעיל קבצי EXE . עשיתי פירמוט כבר 6 פעמים בחודש אחד ואני לא חושב שכדאי לי לעשות עוד פירמוט כי אולי ההארדיסק שלי יהרס??? אז מה אני אעשה?? אם למישהו יש משהו לומר לי איך לצאת מהצרה הזאת (חוץ מאנטיוירוס) הכל יעזור לי!! תודה ולהתראות וסליחה שאני משגע אתכם אבל לא נורא ביי....

עמרי 24

New member
תגיד,

כשאתה חולה והולך לרופא אתה אומר לו "תרפא אותי אבל בלי תרופות"?!?! יש איזשהו גיחוך בבקשה שלך....

צוחה

New member
בוא נראה

לפרמט את המחשב 6 פעמים או פשוט להוריד קובץ התקנה פשוט של נורטון (הכי טוב) או מקאפי ההמממממממממממממממ....... מה כדאי ??? מישהו יכול לעזור לי פה ? באמת.. מה אתה חולה בשכל ? בימים כאלה שכמעט בכל יום יוצאים איזה 100 וירוסים חדשים בכל מיני צורות, ואתה עוד מוריד כל מיני קבצי EXE אתה לא רוצה להוריד אנטיוירוס קטן ומסכן ? ? ? בסוף יתפוס אותך איזה וירוס שיהרוס לך את הBIOS ואז תצטרך לקנות מחשב חדש

liranon

New member
תגובה

הבעיה היא שאם אני אוריד את נורטון (26MB) הוירוס ידפוק לי אותו מיד כשהוא יכנס למחשב אז אני לא אלך לבזבז שעתיים בהורדה של קובץ שידפק לי מיד כשיכנס למחשב ואני לא אוכל להתקין אותו.

פתרון אחד

משעמם לך או שבאמת יש לך בעיה? נניח (למרות שלא נראה לי) שבאמת יש לך בעיה כי הדברים באים יכולים לעזור גם לאחרים אז: א) תפרמט את הדיסק הקשיח עם FORMT C : /U או אם אין לך מידע בשאר המחיצות תעשה FDISK תמחק את כל המחיצות ואז תפעיל את המחשב מחדש ושוב FDISK ותיצר את המחיצות מחדש ולאחר מכן FORMAT לכל מחיצה את כל זה תעשה על ידי דיסקט איתחול שמוגן בפני כתיבה ובדקת במחשב אחר שהוא נקי מוירוסים. ב) לאחר מכן לך לחנות תקנה אנטי וירוס (כ 200 ש"ח) ולאחר התקנת החלונות תתקין את אנטי וירוס מיד תבצע לו עדכון מהאינטרנט ואז תתקין את כל התוכנות שלך.

צוחה

New member
LIRANON

אולי לאחד מהחברים שלך יש אנטיוירוס על דיסק ? תשאל ותתקין אן שתקנה הארד דיסק חדש וזהו יש 40 גיגה ב 700 שקל שזה מחיר טוב מאוד

noam01234

New member
פתרון אחר

1. תוכל להתקין ממקפי או מאלאדין אנטי וירוס באון-ליין - תוכל לסרוק וירוסים כשאתה מחובר לאינטרנט 2. אם אתה יודע איזה וירוס זה, נסה להכנס לאתר של סימנטק ולהוריד קובץ תיקון, הקבצים שמתקנים וירוסים מסוג זה מגיעים עם סיומת COM

liranon

New member
תודה לכם על ההצעות

עשיתי את מה שהצעתם לי לעשות. פירמטתי את המחשב שוב (בפעם האחרונה להרבה זמן אני מקווה) והורדתי את האניטיוירוס protector plus למרות שהוא לא הכי טוב אבל זה לבינתיים עד שאני אחסוך כסף ואקנה את נורטון אז עכשיו אין לי את הוירוס המעצבן הזה תודות לעצותיכם. תודה רבה לכם!!

rayman

New member
הו, רוסיה הרחוקה...

תגידו, אנשי מחשב יקרים וטובים שלי, אך אחד מכם לא חשב על CIH?!?!?!?!?! (ולאלה שלא יודעים על מה אני מדבר - צ´רנוביל?!?!?!?!?) הבעיה שלך מאוד מאוד פשוטה. וירוס ה-CIH מכניס את עצמו לכל קובץ EXE כמעט שנמצא במחשב שלך, כמובן בלי לספר לך. הוא משכפל את עצמו כל פעם שקובץ נגוע מופעל (אפילו EXPLORER.EXE... כן כן). בכל אופן, מהוירוס הזה אפשר להיפטר בלי פירמוט (למרות שדי קשה), וצריך בדרך כלל מאוד מאוד להיזהר איתו. לך ל-www.pspl.com, ושם תוריד קובץ שנקרא CleanCIH.exe. צא מ-WINDOWS, ל-DOS כמובן, ותריץ את הפקודה הבאה, כאשר CLEANCIH.EXE נמצא בספרייה הראשית (C): Cleancih c: /autoclean עבור כונן C, וכך הלאה. מומלץ להריץ את הניקוי כמה פעמיים-שלוש לכונן, כאשר אחרי כל פעם רצוי לעשות RESTART. תהנה!

rayman

New member
הו, רוסיה הרחוקה...

תגידו, אנשי מחשב יקרים וטובים שלי, אך אחד מכם לא חשב על CIH?!?!?!?!?! (ולאלה שלא יודעים על מה אני מדבר - צ´רנוביל?!?!?!?!?) הבעיה שלך מאוד מאוד פשוטה. וירוס ה-CIH מכניס את עצמו לכל קובץ EXE כמעט שנמצא במחשב שלך, כמובן בלי לספר לך. הוא משכפל את עצמו כל פעם שקובץ נגוע מופעל (אפילו EXPLORER.EXE... כן כן). בכל אופן, מהוירוס הזה אפשר להיפטר בלי פירמוט (למרות שדי קשה), וצריך בדרך כלל מאוד מאוד להיזהר איתו. לך ל-www.pspl.com, ושם תוריד קובץ שנקרא CleanCIH.exe. צא מ-WINDOWS, ל-DOS כמובן, ותריץ את הפקודה הבאה, כאשר CLEANCIH.EXE נמצא בספרייה הראשית (C): Cleancih c: /autoclean עבור כונן C, וכך הלאה. מומלץ להריץ את הניקוי כמה פעמיים-שלוש לכונן, כאשר אחרי כל פעם רצוי לעשות RESTART. תהנה!

למעלה