בעיה מסובכת.

TheVillageIdiot

New member
בעיה מסובכת.

אני בת 18 ולאחרונה התייאשתי ממאמצי לנסות ולהשלים בגרויות. החלטתי לחזור ולהשלים אותן ברגע שאחליט מה ללמוד או במה לעסוק, במידה והמקצוע דורש זאת. יצאתי לחפש עבודה. מסובך? כן. מאוד. בגלל שאיני מעוניינת במיוחד במלצרות או טלמרקטינג (שלא מובילים לשום מקום, משתכרים מינימום ועוד ב3 משמרות בשבוע, שזה לא מספיק בשביל להתחיל חיים. וחוץ מזה, דופקים אותך.) החלטתי לנסות להתקבל לעבודה פקידותית פשוטה. אבל!! אין נסיון, אין עבודה. אין עבודה, אין נסיון. פרדוקס? מאיפה אני אמורה להתחיל?? בכל מקרה, חשבתי ללכת ללמוד מקצוע: עיסוי. שוודי, משולב, רפואי, לא משנה. אני טובה בזה ואני אוהבת את זה. אבל האם זה מבוקש? זה נחשב מותרות, ויש מיתון.. האם אצליח למצוא בזה עבודה? מה לעשות? הצילו!!!

Kiru

New member
מה עם שרות לקוחות (לא טלמרקטינג)?..

רובם משלמים מעל המינימום וגם יעדיפו שתעשי כמה שיותר משמרות.

המקור26

New member
מה לעשות בחיים

קודם כל מה עם צבא? ואם לא צבא הייתי מציע לך ללכת ללשכת תעסוקה אם לא תהיי בררנית הם יסדרו לך עבודה במפעל אני יודע שזה חרא של עבודה אבל אני יודע שכל החרא זה ביום יומיים הראשונים ואח"כ מתרגלים אל תתני לכל מיני זבל לעשות עלייך כסף מבלי לדאוג לזכויות שלך במפעל או בעבודה דרך לשכת התעסוקה ידאגו לך להכל ותוכלי לצבור ותק ונסיון בעבודה מסודרת

מזכירות ועסאות

כדי לקבל משרה בתחום כדאי היה לקחת קורס מזכירות בסיסי, תוך ידיעה שגם קורס כזה אינו מבטיח עבודה בשל המיתון. ישנם קורסים שונים מקורס מזכירות כללי ועד לתחומי התמחות כמו מזכירות משפטית/ רפואית/בטוח ועוד. גם בתחום העסאות יש קושי להשתלב. בתחום זה יש יותר עצמאים מאשר שכירים. עצמאי צריך לדעת לשווק את עצמו ולהשיג לעצמו קהל לקוחות.

למעלה