בעיה ממש דחופה....

cuzican

New member
בעיה ממש דחופה....

ביום שישי שכבתי עם החבר שלי בפעם השניה וזו הפעם הראשונה שהשתמשנו בקונדום. אני זאתי ששמתי לו אותו ושמתי אותו נראה לי טוב...כאילו, מתחתי אותו[או איך שלא קוראים לזה] עד למטה. מתי שהחבר גמר אז הוא הוציא אותו ועמד ואני לא יודעת אם הזרע שהיה די מחוץ לקונדום פשוט נשפך למטה כשהוא עמד או כשגם לפני זה...אני לא יודעת אם לקחת פסוטינור או לא. לקחתי כבר החודש הזה פעם אחת וממש הספיק לי..אבל אני לא יודעת אם שמנו ת'קונדום בסדר. מה לעשות?

Stupid People

New member
את בטוחה שזה היה זרע

ולא הרטיבות שלך מחוץ לקונדום? אגב, כששמת לו את הקונדום לחצת על הבועה כדי שיצא האוויר? כי צריך לעשות את זה.. תדעי להבא. כרגע צריך יותר פרטים אני לא יכולה להגיד לך.. ואגב.. את יודעת שפוסטינור זה רק עד 72 שעות אחרי האקט?

cuzican

New member
לא ידעתי שצריך ללחוץ

אני יודעת..אבל עוד לא עברו 72 שעות ולכן אני שואלת... שכבנו בערך ביום שישי ב-5 אחה"צ...אז עדיין לא עברו 72 שעות.. לכן אני צריכה עצה מהר...

Stupid People

New member
תראי יכול להיות

שאם לא הוצאת את האוויר לזרע לא היה מקום והוא באמת פשוט נזל מהקונדום. יכול להיות שזה נוזלים שלך. אני לא יודעת... הקונדום היה צמוד עליו? כי זה לא כל כך סביר שהזרע יוצא.. אולי יהיו פה עוד אנשים שידעו. תראי גם הוא יצא כשהוא גמר, לא? או שהוא נשאר שם...? באמת שאני לא יודעת.. חכי לעוד תשובות.

cuzican

New member
זהו...שבהתחלה

חשבתי שזה אולי באמת הנוזלים שלי. והקונדום היה צמוד אליו ומה שהוא גמר אז היה שם בפתח הזה שהשארנו למעלה... אז את מציעה לקחת פוסטינור או לא?

Stupid People

New member
אני לא יודעת..

אני הייתי שאני אישית הייתי לוקחת. כי במקרה כזה רק ככה אני אגיש מוגנת לפחות. אבל אני לא יודעת מה להגיד לך.. כי את אומרת שיש מצב שזו הנוזלים שלך.. וכבר לקחת החודש.. וזה מ מ ש לא מומלץ.

Pure M

New member
כשמלבישים את הקונדום

נשארת למעלה כמו בועת אוויר כזאת, צריך ללחוץ עליה בשביל להוציא את האוויר מהקונדום.

pookyT

New member
אהה לא הבנתי את הקטע וזה נראה חשוב

אז נגיד עכשיו אני לוקח קונדום, ולפני שאני מלביש אותו אני מוציא את האויר, או שאני קודם שם אותו ואז מוציא את האויר (אבל אם זה אחרי ששמתי אותו אנלא מבין בדיוק לאן הוא אמור לצאת). ואם זה כזה חשוב אז זה בטח צריך להיות כתוב על החבילה או משהו לא?

Stupid People

New member
אתה תופס תקונדום עם האגודל והאצבע

בבועה שיש בקצה שלו, פשוט תופס וזה מה שמוציא את האוויר.. ושם תקונדום בעצם כשאתה תופס תבועה הזאת ואז מתחיל לגלגל תקונדום. אם אתה לא יודע הייתי ממליצה לבזבז אחד ולנסות לפני
שלא יהיו פאדיחות באמצע משהו ותצטרך להגיד לה "חכי אני מוציא אוויר"

פ ו מ פ ה

New member
כמורידים את הקונדום...

לפחות מהנסיון שלי...ולא מקפידים מאוד שלא יישפך חלק מהזרע החוצה, אז זה יכול להיות.. נראה לי לא סביר שהקונדום היה בסדר עליו ובכל זאת יצא זרע, נשמע לי יותר טוב שחלק יצא בזמן שהוא הוריד את הקונדום. או שמה שראית היו הנוזלים שלך.. לקחת החודש פוסטינור? אני לא ממליצה לך לקחת עוד פעם, נראה לי שהסבירות להריון לפי התיאור שלך די נמוכה. זו עצתי[בתור חברת פורום], ואני חייבת לציין שאני לא מומחית ולא רופאה, אז תתיחסי לעצה בהתאם.. בהצלחה

cuzican

New member
זו הבעיה שלי...

שאני לא יודעת אם הזרע שנשפך החוצה זה בגלל שהוא עמד או בגלל שזה עוד קודם... והבעיה השניה שאני באמת רוצה לקחת ת'פוסטינור וזין על ה80 שקל שילכו,אבל הקטע שלקחתי כבר החודש...אז אני ממש לא יודעת.

Tin Doll

New member
אבל אם הקונדום ישב כמו שצריך

והיה צמוד אליו.. ולא יצא או משהו. אז ישמצב שאלו רק הנוזלים שלך. [אם היה חור בקונדום זה משהו אחר..]

cuzican

New member
אבל....

לא לחצתי על הפתח שם כדי שיצא האוויר. אבל בתעכלס הקונדום ישב שוב. ולא היה חור..זה היה חדש ובדקתי תאריך תפוגה וזה... לקחת פוסטינור כדי להיות שקטה? [בהתחשב לזה שלקחתי כבר החודש]

Tin Doll

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך...

בדקת אם יש חור בקונדום -אחרי- ששכבתם? אולי הוא נקרע...

למעלה