בעיה מטרידה

loli95

New member
בעיה מטרידה

אני בחורה בת 21 עם החבר (בן 23) כבר למעלה מ-4 שנים. אין לנו דירה יחד, אבל מתוך זה, בערך שנתיים צמודים אחד לשני (אפשר להגיד סוג של "גרים יחד"), עם חברות עמוקה מאוד.
בקצרה, אין בחורים כמוהו. אין לי איך לתאר, אין בו טיפת רוע או אגו או אנוכיות. אוהב אותי אהבת אמת, חזקה מאוד. אהבה ללא תנאים. כל דבר שאני צריכה- הוא יתאמץ בשבילי, הוא לוקח אותי ברצינות מלאה, בחיים לא מזלזל בי. מתייחס אליי כמו אל יהלום.
כך גם אני כלפיו. או לפחות הייתי עד הזמן האחרון..

הבעיה היא שאני מרגישה שאני לא מחזירה לו את אותה אהבת אמת. אני כן חולקת איתו סיפורים ומשתפת אותו, הוא מעורב בכל ס"מ בחיים שלי, חלק אינטגרלי, פשוט החצי שלי.
אבל עדיין, אני מרגישה שהוא אוהב אותי יותר ממה שאני אוהבת אותו, כלומר הוא אוהב אותי אהבה עיוורת, ואני לעומת זאת, מרגישה שלפעמים אני קצת סולדת, קצת מפנטזת על בחורים אחרים, קצת מרגיזה שאני "מבזבזת" את שנות ה-20 שלי באהבה מונוגמית וטובה ומספקת, במקום לצאת ולבלות ולעשות שטויות ולהכיר בחורים.. הוא גם הראשון שלי ואני לא רוצה שזה יהיה המצב לעד. מבחינת סקס, הסקס בסדר, אבל די רגיל לא מרגש אותי כמו פעם. יש לציין שזה בא והולך בשנה וחצי האחרונה. יש לי חודשים שאני לא מרגישה כך ויש לי חודשים שאני מרגישה שכל התחושות האלה פשוט חזקות ממני!

עוד בעיה שנראית לי לא הגיונית- מבחינה פנימית- אני יודעת שיש לי איכות, יש לי את ההכי טוב שיש, באמת. אבל מבחינה חיצונית- אני מרגישה שהתפשרתי כשבאידאל שלי אני רואה בנזוג גבוה יותר, והעובדה הזו מונעת ממני לראות את ה"טוב".

אני מתנדנדת בין כל מיני מחשבות, איך מסיימים קשר הדוק ואינטנסיבי מאוד של 4 שנים? האם לסיים? האם לא לסיים? האם זו השגרה שגורמת לי להסתכל החוצה?
אני עם תחושות מעורבות ודי מבולבלת- איך אני יודעת אם העתיד שלי הוא איתו? איך יודעים מתי הקשר הוא מתוך כוח ההרגל? (וכוח הרגל עדייו יכול לייצר גם יחסים טובים וחברות טובה)
אני יודעת שאני אוהבת אותו מאוד בתור בנאדם ואני בכלל לא יכולה לדמיין מציאות בלעדיו (כבר ניסינו פעם אחת להיפרד, לא מיוזמתו, וזה פשוט לא הצליח), אבל אולי זו טעות והזוגיות שלנו כבר מתה? אולי אני ממשיכה כי נוח לי?

תודה רבה..

מריוס זכריה

Member
מנהל
תסתכלי בשירשור מתחתייך: בעיה זוגית - nettai2

פשוט חבל לחזור ולכתוב לך שוב את אותו דבר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה לעשות...

גארוטה

New member
מאד לא קל

להיות במקום שאת נמצאת בו כרגע. ההתלבטויות שלך נכונות, השאלות שאת שואלת
חכמות והספק מאד מטריד.
את נקראת כבחורה אינטיליגנטית שיודעת להעריך ולהודות על "מה שיש לה בידיים" אבל גם יודעת
לתת מקום לרצונות שלה, לחלומות שלה ומסתכלת לאמת בעיניים.
אם הבת שלי היתה משתפת אותי בדבר דומה, הייתי מייעצת לה לשתף את הבחור
בתחושות ובהתלבטויות. לא להסתיר ולהחביא, לא להתמודד לבד.
כמי שמכירה אותו הכי טוב, איך לדעתך הוא יגיב?

I C E M A N 7

New member
על האמת

את האמת על הבן זוג האוהב נעמיס
העיקר שאת האבנית מעל ליבנו נמיס
כי בשם חלוקת הנטל
נוציא לאפטר ת'שכל
ואת הזוג עם צו גיוס לסקסולוג נטיס

loli95

New member
זו לא הפעם הראשונה

כחלק מהאיכות עליה דיברתי, כבר יצא לנו לדבר על הנושא הזה (מיוזמתי) והוא הבין הכל וקיבל. אמנם אמר שהוא לא שותף לתחושות האלה ומבחינתו מה שיש בחוץ לא מעניין, אבל חשוב לו שאהיה מאושרת. הוא ממש לא רצה שניפרד, אבל העדיף שנעשה זאת, שאצא עם מי שאני רוצה, אעשה מה שאני רוצה, ובעצם אממש את כל התהיות שלי, כי "עדיף עכשיו מאשר בעוד X שנים, כשנהיה כבר בוגרים ואולי כבר תהיה לנו דירה יחד ונהיה כבר יותר כבולים כביכול".
ועשינו את זה, נפרדנו. אני יצאתי עם איזה 2 בנים (שלא הגיעו מיוזמתי, איכשהו קרה ששניהם התחילו איתי בדיוק אחרי הפרידה), זה הגיע לכמה דייטים, ממש לא מעבר. לא החזקנו מעמד, והרגשנו שזה ממש מנוגד לטבע שנהיה בנפרד, שפיזית אי אפשר, ופשוט חזרנו אחרי בערך חודש.
ואז שוב חזרו המחשבות חלילה, אולי זו סתם האינרציה...
בכל אופן, הבנת אותי :)
בסופו של דבר אצטרך לקבל החלטה, וכדאי שכמה שיותר מהר..

מפתחSOL

New member
אמרת הכל

"מבחינת סקס, הסקס בסדר, אבל די רגיל לא מרגש אותי כמו פעם."

אני לא בטוחה שאת צריכה למהר לזרוק את הקשר.. לא ציינת מספיק פרטים.. מה זה אומר בסדר? הוא לא מושך אותך? נהייה שגרתי? את מסופקת? מה התדירות? יש אינטימיות ורגש?

נראה לי שאתם צריכים קצת לשבור שגרה במערכת יחסים בכלל ובסקס בפרט...

תצאו למקומות חדשים שלא הייתם בהם.. תעשו דברים משוגעים יחד.. זה יחזיר קצת את הריגוש

בנוגע לסקס המפתח לסקס טוב זה תקשורת תקשורת ועוד פעם תקשורת! יש משהו שאת אוהבת? תגידי לו תכווני אותו.. תיזמי.. תגשימי לו פנטזיות תגידי לו את שלך.. יש כל כך הרבה דרכים לגוון.. אני בטוחה שזה רק ידליק אותו...

אני לא הייתי ממהרת להיכנע.. נראה שהשגרה קצת שחקה אתכם...

סטנגה Joe

New member
את לא יודעת

את התשובה ואין גם תשובת בית ספר למה נכון ומה לא.

את צריכה להחליט החלטה שהיא נפוצה מאוד.
האם להתפשר על נעל הבית החמה ,הנוחה, הבטוחה והלא אטרקטיבית
או לקפוץ לבריכת המים הקרים של החיים ולקוות לטוב.

אולי עדיף לעשות את הקפיצה הזאת בשלב זה של חייך ולא כאשר נעל הבית הישנה והנוחה באה כבר יחד עם בית, ילדים ומשכנתא ....

קבלי את ההחלטה שלך וחיי אותה.
בהצלחה

loli95

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

אני אפחד לעשות צעד כזה כאשר יהיה מאוחר יותר, וכנראה שזה בדיוק הזמן לעשות דברים כאלה.
כנראה שאם יש מימד של חששות\מחשבות לא ממומשות לגבי ה"בחוץ" הן לא ייעלמו להן.. רק יתגלגלו כמו כדור שלג.

seeyou

New member
לדעתי,אין לך בעיה בזוגיות אלא ב"אישיות"

את עוברת תקופת התבגרות מאוחרת(למרות שישנם גם מבוגרים יותר אפילו בני 35 עם דפוסי התנהגות של בני 15)
הכול תלוי ב-DNA האישי והנורמה החברתית בה את נמצאת

בגילך המופלג הרבה בנות כבר התסו עם טריסר או יותר של בנים בגלל אותה בעיה מטרידה:"לצאת ולבלות ולעשות שטויות ולהכיר בחורים."
בגיל טיפשעשרי כמעט הכול מותר והשמיים הם הגבול

"לצאת ולבלות ולעשות שטויות ולהכיר בחורים." דומה לריצת מרטון

הרבה יוצאים מעט מסימים מרוצים

את יוצאת מנקודה שגויה שבחוץ יהיה לך יותר מה שיש לך היום או לפחות את זה

יוסי

נומלה

New member
הכי אהבתי את סדרי העדיפויות

בעצם מה שחשוב לך זה שהוא נמוך. בעיה. לגדול הוא לא יכול.

nirity1

New member
יוסי מאיפה אתה מוצא את התמונות האלו ?

גיגלת זברה מזיינת ג'ירפה ?

seeyou

New member
בסיפור (עם מוסר השכל) היה מדובר בנשואים בין

ג'ירפה לקוף

אחרי החופה יצא הזוג לירח דבש וכעבור חודש חזרו

כולם נדהמו כאשר ראו את הקוף רזה מאוד

מה קרה לך שאלו אותו החברים

אתם חושבים שזה קל לרוץ למעלה לנשק ומיד לרוץ לזיין?

קוף זקן אמר לו:

חביבי בנשואים תלמד לשמור על הבריאות

תנשק איפה שאתה מזיין ולהיפך

אני מתנצל שלא מצאתי תמונה קשורה לסיפור

nirity1

New member
כנראה שלא חיפשת באתרים הנכונים

אבל תעשה לנו טובה ותחסוך מאיתנו

nirity1

New member
חחחח...

אני מכירה משהי שגבוהה מבעלה בהרבה. פעם הגענו לשיחה על זה והיא סיפרה לי שהיא שאלה את סבתא שלה אם כדאי לה לצאת עם בחור שנמוך בהרבה. התשובה של הסבתא היתה ( וכאן יש להוסיף מבטא רוסי כבד ) " במיטה כולם באותו גובה "

למעלה