בעיה מטרידה

שקשוקה26

New member
בעיה מטרידה

שלום רב. אני נוטלת מזה כ 3 חודשים רואקוטן והרופאה העלתה ליאת המינון בשבוע האחרון מ 40 ל50. לפני הטיפול ברואקוטן עשיתי טיפולי ליזר בפנים וכעת בגל התרופה אני הפסקתי אך עניין השיעור מטריד אותי מאוד. אני אמורה לסיים בנובמבר את הטיפול ורציתי לדעת האם ניתן לעשות לאחר הטיפול אפילאציה או הסרת שיער בגלי אולטרסאונד? ושאלה נוספת.... אני שוקלת כ 60 ובגלל התגובה הטובה לתרופה הרופאה אמרה שאין צורך להעלות את המינון לפי המשקל אלא ניתן לסיים עם חצי מהמשקל... האם זה נכון?? תודה רבה

תשובה

מקובל לחכות כשלושה חודשים לאחר תום הטיפול ברואקוטן לביצוע כל התערבות בעור כולל מה שציינת. אם כעת את נוטלת 50 מ"ג - זה כמעט 1 מ"ג לק"ג, המינון הסופי המצטבר הוא לרוב קבוע, אך כמובן שניתן "לשחק" לפי התגובה, אם את מגיבה היטב אין הכרח להעלות את המינון מעבר למה שהוחלט על ידי הרופאה בהצלחה!

שקשוקה26

New member
תודה רבה ועוד שאלה..

אני בת 26.. התחלתי חודש ראשון עם 20 וחודש שני עם 40 ומהחודש השלישי הרופאה העלתה לי ל50 עד סוף הטיפול כי אין צורך יותר בגלל מה שהזכרתי... אך לפי החישוב שלי אם על כל קג יש צורך ב 120 מ"ג מצטבר אז גם כך תוך חצי שנה מתחילת הטיפול אני מגיעה למינון זה... האם הגיוני??? בכל אופן תודה רבה

למעלה