בעיה מוסרית

alona b25

New member
בעיה מוסרית

היי
אז ככה

אני חיה עם אחותי בדירה קטנה שלושה חדרים(יש בו חדר נפרד לי וחדר נפרד לאחותי כמובן)
לפני קצת יותר מחצי שנה אחותי הביאה את חבר שלה לבית והם היו בזוגיות אם אני לא טועה כמעט שנה
גם אני התיידדתי איתו ועשה רושם של בחור טוב,התחבב על שנינו מהר מאוד,הוא גם היה חתיך וקצת הדליק אותי.הייתי בזוגיות אז עם מישהו אחר והיינו יוצאים ארבעתנו לבלות
חודש בערך אחרי שהוא נכנס לזוגיות עם אחותי נפרדתי מחבר שלי כי זה לא ממש הלך בינינו,והתחלתי להידלק יותר על החבר של אחותי,למעשה הוא ממש היה גר איתנו,אבל כמובן שלא התערבתי ביניהם ולא חשבתי על לבגוד,אבל התחלתי להידלק עליו יותר ויותר
ערב אחד הוא היה קצת שיכור,ופיתיתי אותו,התנשקתי איתו ולא רציתי להפסיק אבל בשלב מסויים הוא הפסיק אותי,ביקשתי סליחה והוא אמר שהוא לא בעניין שלי וכמובן הוא הזכיר למעשה שהוא בזוגיות עם אחותי
יצאתי האחות הכי דפוקה בעולם ואני מצטערת על זה עד היום,לא יודעת מה עבר לי בראש אז.אחותי לא יודעת מזה עד היום,ואחרי התקרית הזאת גם התחלנו קצת להתרחק,הרגשתי שאני "דוחה" אותו.ברור שהיינו מדברים כי עדיין הוא גר בבית שלנו והיה בזוגיות עם אחותי.אני ממש הרגשתי רע עם עצמי אבל התגברתי

לפני חודשיים הם נפרדו מסיבות שלהם לא קשורות לסיבות שלי וכרגע גם אני וגם אחותי רווקות.
לפני שבוע הוא התקשר אליי ורצה שניפגש.נפגשתי איתו והוא אמר לי שאני מוצאת חן בעיניו ושהוא אוהב אותי,עדיין הייתי דלוקה עליו.התנשקנו שוב ואנחנו כרגע בזוגיות טרייה,אני אוהבת אותו
אחותי לא יודעת כי אני לא יודעת איך היא תגיב.אני חושבת שהיא התגברה עליו אבל אני לא יודע אם היא עדיין אוהבת אותו,אני לא יודעת איך היא תגיב אם היא תגלה שאני יוצאת עם האקס שלה,בטח שהיא כרגע רווקה.ואת האמת אני רוצה שהוא יחזור לגור אצלנו אבל אני יודעת שזה לא מוסרי בגלל אחותי.

אני הולכת לספר לה כמובן אבל גם אם היא תגיד לי שאין לה בעיה אני כמעט בטוחה שבפנים תהיה לה בעיה עם זה,אבל בכל זאת אנחנו כבר נשים מבוגרות
אני אוהבת אותו בסה"כ ואני כן רוצה להיות איתו בזוגיות..אבל האם זה מוסרי אחרי חודשיים להיכנס לזוגיות עם בחור שהיה עם אחותי?או שאני צריכה לחכות עוד קצת ולרדת מזה

היי..

את מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
את לא יכולה להיות איתו בזוגיות בלי שאחותך תדע. נקודה.
זה מכוער , זה חסר התחשבות, וזה ברור שהיא תגלה וככל שהזמן יחלוף, כך תסתכסכי איתה יותר
זה יכאב יותר שהסתרתם, ואולי גם זה יביא לקרע ביניכן.
אני לא אלך אחורנית לכמה זה מגעיל שהתנשקתם כשהוא היה בזוגיות, אבל יש לך הזדמנות
הפעם לעשות דברים נכון, אני מציעה לך לא לבחור בדרך הקלה של להסתיר כי זה לא יעיל ויפגע בשתיכן.
אם אתם בזוגיות לשמה, דברי עם אחותך.
יש לה זכות לכעוס, יש לה זכות להתנגד, ויש לה זכות לדעת.
עם כל התגובות תצטרכי להתמודד כי אין מה לעשות, זה לא פשוט.
אבל אולי באמת את יותר מתאימה לו, ואין בעיה שתהיו יחד - כל עוד הכל יהיה גלוי ופתוח.

2461

New member
אני יודעת שאת לא רוצה לשמוע זאת אך

לא מתאים בעליל....

בהצלחה

אחותי (תרתי משמע)יש לך בדיקות לא מעטות

לעשות על הדביקות הזו בינך לאחותך.
כי מעל הכל,צורם ופוגע בשתיכן הקשר הסמביוטי הזה שלכן.
גרות יחד,את נדלקת על החבר שלה,את ממשיכה עם החבר שלה...זה לא צורח לך משהו בסגנון "מה זה החיים האלה בתוך התחת של אחותי?!"
באמת שלא?
זה כלכך מובן מאליו עבורך ?היא כלכך שקופה? או היא כזו חלק אורגני כזה שלא צריך להתייחס אליו אבל הוא תמיד צמוד?

באמת!!
סליחה על הגסות הקטנה,אבל את חייבת להתנער ומהר.לא שאלת המוסר היא המרכזית,אלא שאלת הקשר שלכן שלא ברור מה קורה שם.

אין לי מילים. יש דברים שלא עושים ויש גבולות

שלא חוצים ולא כי קיים חוק אלא היגיון וערך שאין לך אותם.
את אגואיסטית שאין לתאר ואת עוד מעוניינת בעצה שתטייח את כל זה כדי להמשיך עם הבחור.
אין לי מילים, פשוט אין לי מילים (או עדיף שאשתוק).

ואגב, את לא בוגרת. יש לך עוד הרבה כדי להתבגר.

שלא נדבר עליו, אפילו יותר דפוק.

Megie

New member

אני לא יכולה לשפוט אותך אבל צובט לי לשמוע שאת אומרת שאת מתחרטת על מה שעשית לאחותך בעבר-ולמרות זאת יוצאת עם האקס שלה ועוד רוצה להביא אותו לגור אתכם(?!?! ) הוא יצא עם אחותך.. זה נראה לך הגיוני לשבת מול הפנים שלה איתו?! אם לא היית אומרת שאת מתחרטת, לא הייתי אומרת כלום..אבל להתחרט ולעשות גרוע ממה שקרה-זה כאילו לזלזל בערך של המילים.
אני לא יודעת מה יש בינכם ולא יודעת מה הוא מרגיש אליך..אישית, אני לא קונה את אהבתו וזה יותר נשמע כמו ניסיון לגרום לאחותך לקנא.. אבל לא משנה..
לדעתי, את צריכה לחשוב טוב אם כדאי להיות שם וייתכן ולאבד את אחותך והאמון שלה בך.. יש אינסוף גברים שאת יכולה להכיר-למה דווקא את זה?! בעייני זה סתם יפגע בך בעתיד..
מקווה שתעשי שיקולים נכונים ותמזערי פגיעה בקרובים אליך-עד כמה שאפשר..

אלונה בובלה, תקשיבי לי ותקשיבי טוב.

דברים כאלה קורים, מה לעשות אנחנו רק בני אדם והרגש גובר לפעמים על השכל.

יש לי חברה שאחת מבנותיה יצאה עם בחור והאחות הבוגרת יותר שהיתה כבר נשואה התאהבה בו, בקיצור, היום האחות הגדולה נשואה לו, והאחות הצעירה לאחר ברוגז מתמשך מצאה לה חתן אחר וגם היא נשואה והכל בא על מקומו בשלום.

לפעמים קוראים דברים כאלה במשפחות הכי טובות ותמיד יש מי שמשלם את המחיר.

שלי : תתחילי לקיים איתו יחסי-מין !!!!

משתי סיבות :

א) יחסי המין מאוד יקרבו בינכם, ואהבתך אליו תלך ותגבר (מניסיון !!!!!)

ב) יהיה לכם כיף
!!!!!

wild orchid

New member
אני אתעלם רגע מהעובדה שאת יצור דוחה ואשאל

איך את מסוגלת לצאת עם בן אדם שבגד באחות כשהם נמצאים בקשר כולה כמה חודשים ספורים? הרי בן אדם הראה לך את הפרצוף האמיתי שלו והבהיר לך שהוא לא יודע להיות נאמן ולשמור את הזין שלו לעצמו. העובדה שהוא חתיכי מעוורת אותך עד כדי כך שאת לא רואה את הכתובת על הקיר? אההה אני יודעת... את בטח חושבת שאת כזו מדהימה, מיוחדת ומוצלחת יותר מאחותך שאין מצב שבך הוא יבגוד, נכון? ובכן חמוד'לה, מבזק חדשות במיוחד עבורך, את לא מיוחדת ולא מדהימה ולא מוצלחת יותר מאחותך. ברגע שתבוא פוסטמה כמוך ותנפנף מולו בציצים שלה, הוא ישכח איך קוראים לך, בדיוק כמו שהוא שכח איתך איך קוראים לאחותך.
שני עם עין אחת פתוחה, לכי תדעי איפה הוא, עם מי הוא, כמה שתה ומי כרגע נדלקה עליו כי הוא חתיכי. בהצלחה!

על זה נאמר, מי צריך אויבים כשיש אחיות כמוך.

התנהגות בזויה, אם אין לך הבנה מתוך עצמך

שאת צריכה להתרחק ממנו, אז יש לך בעיה מוסרית קשה וזה פשוט דוחה.

את לא יכולה לשלוט בעצמך??
גם אם לאחותי היה את החבר הכי מדהים בעולם- בחיים לא הייתי עושה מה שעשית. זה בושה בשבילך.. מעורר חלחלה.
לפחות תעצרי עכשיו ותעזבי את העניין.

למעלה