בעיה מוזרה

oshrie

New member
בעיה מוזרה

הרבה פעמים אחרי שאני מניקה את בני הוא פולט הרבה , אבל אחרי כשאני נותנת לו בקבוק עם חלב שאוב הוא כמעט לא פולט מה יכולה להיות הסיבה, ויותר חשוב, מה אפשר לעשות?

מינימי2

New member
האם זרימת החלב שלך מהירה?

אם היא מהירה ויש לך שפע חלב, ייתכן והוא אוכל מהר מדי ובולע אויר... עם יציאת האויר יוצא גם חלב. אם אכן זה העניין, את יכולה לנסות ולהאט מעט את זרם החלב ע"י לחיצה בתנוחת מספריים על השד,או הנקה תוך הישענות אחורה כך שהתינוק יינק כנגד כוח המשיכה.

oshrie

New member
לא כל כך מהירה

כשאני שואבת אני רואה שרב החלב יוצא בדרך בטיפות (למרות שיש גם "סלונים" חלשים) אבל יועצת ההנקה שהייתי אצלה לא אמרה משהו על זה. נראה לי שהיה יותר הגיוני אם באכילה עם בקבוק הוא היה בולע יותר אוויר מאשר בהנקה, ולא להפך הנקה עם השענות אחורה נראת לי קצת בעייתית בשבילנו, יש אולי עוד הצעות?

מינימי2

New member
באכילה מבקבוק

אכן יש יותר סיכוי לבליעת אויר, אבל אם דוקא מבקבוק הוא מקבל פיטמה בזרימה איטית ומן השד הזרימה מהירה מאוד יכול להיות גם מצב הפוך.. אם הזרימה שלך אינה מהירה מדי אין טעם להאט אותה ע"י הישענות או לחיצה... גם אכילת יתר בהנקה לא שכיחה, ודוקא מבקבוק תינוק עלול לאכול יותר ממה שהוא צריך ולפלוט אחר כך.. באמת אתם הפוך על הפוך
אבל בשורה התחתונה - גם אם הוא פולט זה לא נורא. אולי כדאי לנסות ולהחזיק אותו יותר זמן לגרפס (לפעמים יש להם יותר מאחד), אולי להאכיל אותו כשהוא מעט זקוף יותר...אולי לאחרות יהיו תובנות נוספות:O)

למעלה