בעיה מוזרה: האם מישהו יודע מה הבעיה? בהודעה הבאה קובץ המקור (כל מה שקשור ל MPI זה בסדר).
B BMWE New member 28/3/04 #1 בעיה מוזרה: האם מישהו יודע מה הבעיה? בהודעה הבאה קובץ המקור (כל מה שקשור ל MPI זה בסדר).
D DecayCell New member 28/3/04 #3 באיזה לינקר אתה משתמש? ישנם לינקרים שאינם מקשרים את הספריה המתמטית באופן אוטומטי, ולכן במקרה שלך הוא לא מוצא את הפונקציות המתמטיות. בדוק בתיעוד של הלינקר שלך איך לקשר גם את הספריה המתמטית.
באיזה לינקר אתה משתמש? ישנם לינקרים שאינם מקשרים את הספריה המתמטית באופן אוטומטי, ולכן במקרה שלך הוא לא מוצא את הפונקציות המתמטיות. בדוק בתיעוד של הלינקר שלך איך לקשר גם את הספריה המתמטית.
B BMWE New member 28/3/04 #5 אין לי מושג. זה אמור להיות של MPI הבעיה שהפעם הפקודה בתוך פונקציה. כאשר פקודה מתמטית מחוץ לה זה עובד. אני צריך שהפקודה שבפונקציה תעבוד.
אין לי מושג. זה אמור להיות של MPI הבעיה שהפעם הפקודה בתוך פונקציה. כאשר פקודה מתמטית מחוץ לה זה עובד. אני צריך שהפקודה שבפונקציה תעבוד.
A ahardon New member 28/3/04 #4 זה נראה כמו gcc אם כך אז תוסיף את הפרמטר -lm (זה לא מיושר טוב, המינוס מצד שמאל) בקימפול