בעיה מוזרה

בעיה מוזרה

אני בת 23, חבר שלי בן 28 ואנו יחד יותר מ 4 שנים. בשנה האחרונה קרה לי משהו מאוד מוזר, אני לא נהנת שהוא נוגע לי בשום צורה בחזה. לא רק שאני לא נהנת, אלא שזה ממש מציק לי ומוריד לי את החשק. כמובן שהוא נמנע לחלוטין מלעשות זאת אבל הוא סובל מכך, וגם אני-איך זה יכול להיות שעד לפני שנה מאוד נהנתי מכך וזה גירה אותי מאוד? יש לכם רעיון?

blue4u2

New member
קרין קרין ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

טוב אז ככה....השאלה הכללית ששאלת מעלה מס' תהיות: # ממתי התחילה הרגישות הזו בחזה? # האם יש לך רגישות למגע גם באיזורים אחרים בגוף? # האם הרגישות היא בתקופת המחזור (כי אז זה די הגיוני) או מעט לפניו/אחריו? או בכלל בכל "ימות השנה"? # האם מאז שהחלה התחושה הנ"ל יש גם איזושהי בעיה בזוגיות בכלל? # האם במקרה התחלת בתקופה הזו לקחת גלולות למניעת הריון או שמא החלפת סוג של גלולות (שוב, גם לכך יש השפעה לעתים...)? # האם בכלל נטלת איזשהן תרופות שיכולות לגרום לתופעה? # האם נבדקת אצל רופא (שמא יש חשד לגודש בחזה....או חלילה בעיה רפואית אחרת...)? כל אלו רק תהיות העולות משאלתך וחשוב לשים עליהן את הדעת. בכל אופן, קחי בחשבון שיש לנו, הנשים, תקופות בחיים בהן מגע באיזורים מסויימים בגוף לא נעימים לנו, אז קחי את הזמן, נסי לבדוק האם זה גם מציק לך כשאת עצמך נוגעת במקום....נסי להיכנס למיניות/תשוקה/גירויים אט אט, בקצב ובזמן שלך, ומתוך הניסיון שלך שבעבר נהנית מזה... דברי על המצב עם בן זוגך, הבהירי לו מה קורה, אל תלחיצו את עצמכם, נסו "לגעת" כשאתם באווירה נינוחה, אינטימית.... ו.... אולי תשקלי אפילו בדיקה אצל רופא להסיר חשד לבעיה פיזיולוגית....????? שיהיה טוב לכולנו
ולך בעיקר

תשובות......

תודה לך על התשובה. #הרגישות התחילה לפני כשנה #שאר האזורים בגוף נהנים מאוד ממגע. #הרגישות היא בכל "ימות השנה" #אין לנו בעיות מיוחדות בזוגיות #אני נוטלת את אותה הגלולה כשלוש שנים #אני לא נוטלת תרופות באופן קבוע #ו.......אכן הלכתי לרופא נשים אז כשהבעיה התחילה וגם לפני כחודשיים, ונאמר לי שהכל תקין. ניסיתי לגעת בעצמי, בזמן שאני מגורה-זה מציק לי. וסתם כך זה לא עושה לי כלום.

blue4u2

New member
קרין, גם אני בהתלבטות איתך עכשיו...

טובבבבבבבבב.....תשובותייך מעלות תמיהה והיות ואין לי עוד אופציות אחרות בנושא ולמה זה יכול לקרות, אשאיר את התשובות למומחה שלנו כאן
, עידן כי באמת, אין לי תשובה ממה הרגישות הזו נובעת? אגב, התקשורת בינך לבן זוגך תקינה? אתם פתוחים? מסתדרים? את נהנית ממין ומגיעה לאורגזמה בלי קשר למגע בחזה? כי אם כן.....אז אולי תעזבי את זה בצד, ותני לזמן לעשות את שלו, לא?!!?!!? מעבר לזה, אין לי מושג!!!!!!!!!!! נמתין לתשובת המקצוען האמיתי
, עידןןןןןןןןןןןןןןן r u here?????????!!!!!!!!!!!

blue4u2

New member
עידן!!!!!אנא קרא אותנו - מקפיצה../images/Emo23.gif

ניסיתי לעזור ככל שביכולתי, אבל אין לי מושג יותר.........מה אתה אומר???????

אכן תופעה מוזרה.....

ואני לא בטוח שיש לי ו/או למומחה אחר, תשובה חד-משמעית. ייתכן ופיתחת רגישות למשהו...אבל אם כך אז למה רק בחזה?!...חזיה אולי...מסופקתני ייתכן שיש שינויים הורמונליים הגורמים לך לרגישות בחזה...שווה בדיקה, אבל שוב ...למה רק בחזה...ואיזה הורמונים יש לבדוק?!...ת'הורמונים הניקביים?!... ייתכן שזה קשור לקונפליקטים בקשר...אבל אם כן ונניח שאת לא מודעת להם..(אני לא מרמז לכלום) אז למה ב ח ז ה ???!!!ולמה גם כשאת נוגעת??!! ייתכן שאין לי תשובה חד-משמעית!!! אבל שווה לנסות לרדת קצת מהעיסוק האובססיבי בעיניין...לא לגעת..."סגור לרגל שיפוצים".רק בעו תקופה נסי שוב מגע קל בחזה....וכך לאט לאט ...לחזור לימים טובים יותר דווחי לנו ו/או אל תוותרי ושאלי עוד.. עידן

blue4u2

New member
תודה לך עידן על תשומת ה../images/Emo23.gif....

באמת מוזר היה לי......וניסיתי מתוך הפאן הנשי לעזור לבחורה....אבל....לעיתים גם למומחים אין את כל התשובות, מה???

חשוב לציין../images/Emo70.gif

שניתקלתי הן בספרות והן בקליניקה , בנשים שיש להן קושי עם מגע בחזה וגם כאלו שהיתה להן רגישות גבוהה יותר לאורך המחזור או שינויים אחרים (כמו הריון...) אבל תופעה כפי שמתוארת מצריכה בדיקה יסודית יותר ממה שנעשה עד כאן!!! עידן

adam33

New member
סימפטום

קראתי מה שכתבת בפורום זוגיות מיניות שאלה יכול להיות שאת מביעה בכאב בחזה משהו אחר ביחסייך כלפיו? מנסיון עם אחרים יש כאלה שאמרו כן.. בידידות אדם

למעלה