בעיה מוזרה

אור ירח4

New member
בעיה מוזרה

אנחנו ידידים (מעין חברים טובים)תקופה ארוכה. כ 6 שנים ויותר. בזמן הזה היו לנו זמנים שהיינו זוג מזה כשנתיים אנחנו לא זוג אלה רק ידידים הבעיה היא כזו. אני אוהב אותה מאד, היא במצב שקשה לי להגדיר אותו. אוהבת אותי בצורה מסויימת. אוהבת לבלות איתי. אוהבת להיות איתי אבל יש לה בעיה שקשה לה לגעת בי או שאני נוגע בה, היא מרגישה רתיעה או לחץ בבטן כשאני נוגע בה, (לפני כשנתיים היינו יחד כ 3 חודשים והיא נלחצה מהקשר ונפרדנו. לפני 6 שנים היינו זוג כשנה וחצי ולא הייתה בעיה) אנחנו מנסים לחזור להיות זוג ביוזמתה. אני עונה על כול הצפיות שלה בכל התחומים, אבל ישנה רק הבעיה שכתבתי למעלה שכרגע מכשילה את המצב, בשיחה איתה היא אמרה שקשה לה בין היתר שאני אוהב אותה יותר משהיא אותי היא רוצה להיות איתי. (שוב... היא נלחצת מהמצב שאני מאוד אוהב אותה וחושבת שהיא חייבת להחזיר אהבה באותה הרמה. הדגשתי שהיא לא חייבת ולא צריכה להחזיר לי בהתאם הדגשתי לה שזה בסדר מבחינתי שאני אוהב אותה יותר) האם יש טיפול תרופתי או פסיכולוגי למצב? האם ניתן לפתור את הבעיה? אני מוכן ללכת איתה לכל טיפול אם יש צורך (היא לא נרתעת מבחינה גופנית כי אני נראה דיי טוב.)

יהייה נכון

לפנות לייעוץ מקצועי על מנת להבין את פשר הקושי שאתה מתאר, ולתת לו מענה מתאים. עידן מיליצ'ר

למעלה