בעיה מוזרה

oryw

New member
בעיה מוזרה

שלום לכולם, מודבר בdell xps m1330 בן חודשיים. לאחרונה יש לי תקלה מוזרה בחיבור האלחוטי. ברוב הרשתות (חוץ מכמה יחידות סגולה ) המחשב מתחבר וגולש מצויין באלחוטי אבל אחרי בין 5-10 דקות (משתנה כל פעם) נורת ה WI FI נכבית והחיבור מספיק לפעול. בשלב זה לא ניתן לעשות disable או repair לחיבור , למעשה לא ניתן לעשות שום דבר עם האלחוטי. אין השפעה על חיבור קווי. רק restart פותר את הבעייה לעוד 5-10 דקות ואז קורה שוב. אני רוצה לציין שוב שזה קורה ברשתות מסוימיות אבל לאחרונה זה מעשית ברוב הרשתות כולל הביתית שלי. לפי ה device manager הדרייבר בסדר והאלחוטי מותקן נכון. מדובר בכרטיס intel 3945abg יכול להיות שהכרטיס מיועד לVISTA וההנמכה לXP pro עושה בעיות? תודה מראש אורי

RoyBO

New member
תתקין את הדרייבר האחרון מהאתר של דל

הכרטיס עצמו מדגם יחסית ישן וקיים כבר שנתיים בשוק, לאבא שלי יש LG עם הכרטיס הזה.

Y. Welis

New member
ואפילו העידכון של XP הציע לי עידכון עבורו

כך שאולי גם יהיה אחד לויסטה.

RoyBO

New member
לפי מה שהוא כותב

הוא שינמך לXP ומאז יש לו בעיה

bar666xp

New member
בדוק... במנהל ההתקנים/DEVICE MANAGER

כנס להגדרות של הכרטיס רשת האלחוטי... שם בדוק 2 דברים.. 1. POWER SAVING MODE שיהיה על CAM רשי-תיבות לCONSTANTLY AWAKE MODE 2. ושAUTO RECONNECT MODE יהיה ENABLE. ב99% שזה יפתור לך את בעיות ההיתנתקות... הראשון אמור למנוע כלל מצב חיסכון בחשמל ע"י הכנסת הרכיב לשינה אוטומטית אלה רק אם תכבה אותו {ע"י לחצן/שילוב מקשים}. השני אמור לבצע אוטומטית חיבור מחדש במקרה של התנתקות... {נכון שאתה רוצה לשאול אם ביטלתי ניתוק אוטומטי למה צריך חיבור אוטומטי..} במקרה של הפרעה לקליטה ו/או מכל סיבה אחרת הרשת התנתקה יעשה ניסיון חיבור מחדש באופן אוטומטי.

למעלה