בעיה מוזרה עם NSCLIENT + NAGIOS

xcalibur

New member
בעיה מוזרה עם NSCLIENT + NAGIOS

יש לי סקריפט PS שמורץ באחד השרתים על ידי פניה של NAGIOS דרך NSCLIENT.
הסקריפט מחזיר מס' שורות של טקסט במקרה ויש תקלה.
בנגיוס/אופסוויו בקונטרול פאנל אני רואה יופי את הטקסט שהוחזר,
הבעיה שלי היא שכאשר נשלח מייל התראה אז הוא מכיל קובץ בשם AT00001.BIN.
הקובץ הזה מכיל את הטקסט הרלוונטי שהיה אמור להיות בגוף ההודעה.

מישהו נתקל במקרה?

xcalibur

New member
חשוב לציין: OFFICE 365

כך שאני לא בטוח אם האופציה הזו קיימת...

Pv07

New member
וכאן יש לך רמז

מה אתה צריך לשנות בסקריפט ששולח מייל http://support.microsoft.com/kb/969854

xcalibur

New member
זה בסוף לא היה הבעיה

הבעיה הייתה איך שלינוקס מתייחס לסוף שורה יחסית לווינדואוס.

מה שעשיתי בסוף זה יצרתי סטרינג אחד גדול והוספתי "N\" איפה שהייתי צריך לרדת שורה. זה סידר לי את האימיילים פיקס :)

ctrl-z as string sequence

אולי תוכל לעזור לי.
משתמש ב winexe כדי לגשת לשרתי חלונות מלינוקס ולבצע פעולות כפי שאני רגיל דרך ssh.
הבעיה בעריכת קבצים. כעיקרון משתמש ב copy con file.ext ואז כותב לקובץ מה שאני רוצה. הבעיה שחלונות מתעקשים על ctrl-z לסיום, וזה פשוט מעביר את הסשן לסספנד (כלומר winexe בלינוקס קולט את הסיגנל ולא מעביר אותו הלאה).
אני יודע איך פתרו בssh אבל זה פתרון תוכנתי. האם יש איזשהו escape sequence שאני יכול להעביר כמחרוזת, במקום צירוף מקשים?
אגב, זה אמור להיות (char(26

Expect

New member
מאתר מיקרוסופט:

This happens because Microsoft Exchange Server is reformatting messages sent through it.

The Exchange server insists that message text must always be first and attachments must always be last. As soon as the Exchange software sees one attachment in a message, it stops looking for text, and treats anything else in that message as an attachment. Any remaining text sections are converted into attachment sections, and given fake file names (like "ATT00001.htm").

At this time, there is no way to make the Exchange server stop turning text sections into attachment sections. The only workaround is to include attachments at the end of a message, after text and after any signatures.

xcalibur

New member
אולי יש בזה משהו אחרי הכל

אני אצטרך לחטט בסקריפט ששולח אצלי מייל ולראות מתי הוא מוסיף את הבודי ומתי את האטצ'מנטס. כנראה שזה בסדר הלא נכון...

תודה

למעלה