בעיה מוזרה ב PHP+MYSQL

cganir

New member
בעיה מוזרה ב PHP+MYSQL

שלום. אני עובד על XP PRO, עם MySQL גרסה אחרונה (3.23.55-nt) ו PHP 4.3.1 , ונתקלתי בבעיה מאד משונה. PHPMyAdmin, והקונסולה של MYSQL מתחברים לשרת בצורה חלקה בלי שום בעיה. לעומת זאת, סקריפטים אחרים לא מוצאים את השרת. אני מקבל הודעה שהשרת אינו קיים, או בסיס הנתונים אינו קיים, למרות שהשרת קיים, עם המשתמשים המתאימים, עם ההרשאות המתאימות לבסיסי הנתונים. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה ? (סקריפטים בעיתיים -Heb-Nuke,PHP-Nuke,Bl0G). שאלה נוספת - מישהו מכיר את הספריה הגרפים GD ו GD2 ב PHP ? מה ההבדלים ביניהם ? איפה אני משיג גרסה יותר עדכנית של הספריה, ואיך אני מעדכן אותה ? הבעיה עם הספריה הנוכחית היא באג ידוע של טיפול בתמונות בעומק צבע של 24BIT, דבר אשר יוצר בעיה עם סקריפט של גלריה אותו אני מפעיל. תודה מראש.

shanor

New member
מממ...

טוב, בוא ננסה משהו. 1. לפי מה שאתה מתאר, נשמע כמו פיירוול, כמובן בהנחה שאתה מריץ שרת כל שהוא.... תנסה להוריד את הפיירוול שלך לחלוטין ואז תנסה. תראה אם זה עובד. אם זה יעבוד, על פי הפיירוול שלך תקבע את החוק המתאים כדי לאפשר לך גישה מה- LOCALHOST שלך. 2. אם זה לא זה, בוא נלך רגע על הדברים הפשוטים יותר, סיסמאות גישה לתוך ה- MYSQL שלך, אם יש כאלו. ספר לנו מה קורה בקשר לזה. בקשר ל- GD... גירסה 4.3.0, דיי אמורה להכיל את הפונקציות של GD בתוכה (מדובר על רוב התיקונים GD2.0.2) בלינק המצורף תוכל למצא את כל ההסברים על ה- GD, כולל את המדריך שלו. לפי דעתי בגרסה של 2.0.2 זה כבר נפתר, אבל יש שם לינק להורדה של 2.0.8. זהו. בהצלחה שנאור.

למעלה