בעיה.... מה לעשות?

yari26

New member
בעיה.... מה לעשות?

שלום לכולם.... אני בן 26 , התדירות שאני עושה סקס , היא תדירות ממוצעת.. והיא יכלה להיות הרבה יותר גבוהה לולא הייתי גומר באופן סביר... לצערי השפיכה שלי היא מהירה ואני לא נהנה מסקס... ניסתי איזה חומר מאלחש שלא עושה את העבודה כ"כ טוב... בקיצור אני בבעיה... מה עושים?

אתה לא בתחרות..

בסקס חשובה האיכות אלא הכמות. אתה לא צריך להעסיק את עצמך בכמה פעמים אתה עושה את זה. אצל רוב הגברים הפעם הראשונה יחסית מהירה. תמיד אפשר לעשות סיבוב שני שהוא איטי יותר ואז אתה יכול להתענג בו יותר. עם הנסיון כבר תדע מתי אתה עומד לגמור ואיך לשלוט בזה. אתה יכול לעצור לשניה ולתת לעצמך מנוחה עד יעבור זעם. בהצלחה

yari26

New member
לא ממש מסכים איתך...

לא ממש הזכרתי זאת קודם... לא ממש חסר לי ניסיון ... אני לא רוצה להשמע שחצן אבל באמת לא חסרים לי זיונים... מאידך אני מרגיש שהסקס איתי לא משהו... הבטחון שלי יורד... אבל יחסית למספר השני/שלישי... עדיין הגמירה שלי מהירה... ובמקום להנות מהסקס אני טרוד בלא לגמור מהר... מקווה שהבנת אותי..

שפיכה מהירה לפי ההגדרה של מי?

שלך? של בנות זוגך למיטה? של רופא מומחה? אם זו ההגדרה שלך אז כדאי שתפנה לסמכות מקצועית כדי לבדוק אם זו רק הרגשה או מציאות. אם זו הגדרה של בת זוג אחת כדאי לבדוק את זה מולה, ואם זה משהו שחוזר ומשוב שאתה מקבל מכמה נשים (לא תחושה שלך אלא תחושה שלהן!) אז שוב,כדאי לבדוק אצל מומחה. ואם הרופא אמר לך את זה...אז איזה פתרונות הוא נתן? באופן כללי, כל דבר שמעסיק אותנו בסקס מעבר להנאה שלנו ושל הצד השני הורס. ובגדול. אז ההתמקדות צריכה להיות בהנאה, עוד לפני החדירה. פשוט להנות ביחד מהמגע, ברוגע, אפילו בלי שתהיה בכלל חדירה. נכון, זה אולי מוזר לך, מחנכים גברים שחדירה היא הכל...אבל אותך היא מלחיצה וכך אתה לא נהנה...

למעלה