בעיה מבאסת

Fucking S H I T

New member
בעיה מבאסת

כבר כמה פעמים אני חולמת ועושה בדיקת מציאות בחלום ונכשלת. עשיתי בדיקת היגיון, ושאלתי את עצמי איך הגעתי לכאן ואיכשהו נבנה לי זיכרון והבנתי שהכל הגיוני ובסדר. בדקתי מה השעה 3 פעמים ובכל פעם הייתה את אותה השעה והשעון התנהג בנורמאליות. ניסיתי לעוף, גם לא הצלחתי. מה לעזאזל נדפק בי?

ravehor

New member
קורה!

המח שלך תמיד ינסה לגרום לך לחשוב שאת במציאות... אבל תתעודדי אין שום דבר לא טוב אצלך- לכולנו זה קורה... לדעתי את צריכה יותר להאמין בבדיקות מציאות שאת עושה.. נגיד לא לעשות בדיקת הגיון וישר להגיד כן זה מציאות) אלא לבחון בעניין את זה... לדוגמא: אם את נמצאת בבבית והכל רגיל אז את עדיין צריכה לבחון דברים מוזרים וכו'.. אבל אם את נמצאת במקום שאת לא מכירה אותו , בחו''ל לדוגמא- את צריכה באופן ראשוני לפחות להגיד " בהחלט יכול להיות שאני בחלום, ככה חלום עלול להראות". ואז לבחון בדקדוק ולראות שזו המציאות .. זה דבר שיומן חלומות עלול למנוע, הוא מעלה את המודעות ... וזה דבר בעייתי כי ההגיון מאוד חלש בחלום .. בהצלחה

Bluescale

New member
היי

עוד פתרון אם אפשר מכירה את הנושא "בדיקת זיכרון"? בחלום את לא יכולה לזכור יותר משעה וחצי של זיכרון אמת ולכן אני מציע לשאול את עצמך "מה עשיתי לפני שעתיים" מה שיגרום לך דבר ראשון לבדוק מה השעה, ללכת בזיכרון שעתיים אחורה ואז לחשוב מה עשית אז. בחלום זה לא יילך ואת תביני שאת חולמת. עוד בדיקה שאף פעם לא מכשילה אותי - תסתמי את האף עם שתי האצבעות (אצבע מורה והאגודל) ותנסי לנשום דרכם :) הצלחת - זה חלום. זהו, זה מה שאני עושה במצבים כמו שתיארת

silverhawk

New member
נו, בדיוק כתבתי על זה בעצמי ../images/Emo3.gif

כמו שאת יכולה לראות - זה קורה לכולם. המסקנה - לא להתייאש ולבצע את בדיקות המציאות כמו שצריך. מה שכן, קצת מוזר שגם בדיקת ההיגיון הכזיבה אותך. במידה ומבצעים אותה על כל פרטיה, היא כמעט הבדיקה המושלמת. אבל כנראה שהכל יכול לקרות. :)

למעלה