בעיה לוגית עם ה DISH

bonanai

New member
בעיה לוגית עם ה DISH

היי, מדובר בגלגל קדמי שאינו DISHED... א-ב-ל כאשר הוא יושב במזלג יש לו סטייה לצד אחד אם הופכים אותו יש לו סטייה גדולה יותר - אבל - לאותו צד!!! זה רק אני, או שהקובייה ההונגרית פראיירית ליד זה? תודה

מני 81

New member
המזלג עקום!

זה המזלג, כנראה הזרועות לא מקבילות, יכול להיות שיש עיות בגלגל לצד אחד שמפצה על העיות של המזלג, תבדוק בגלגל אחר האם התופעה חוזרת,

nintense

New member
נראה לי שזה אתה...

תבדוק אולי ההברגות בנאבה השתחררו או שהם לא ממורכזות (אלה שבתוכן עובר ה QR). הפוך את האופניים ובדוק שאין שחיקה מוגזמת בדרופ אאוט של המזלג וששניהם נראים שווים, תניח את הגלגל כשהאופניים הפוכים, תהדק את ה QR ותמדוד. אם עדיין עקום, כדאי לבדוק על מתקן לבניית גלגלים או על דיש.

bonanai

New member
OLD זה OLD זה O.L.D...

מה הקשר למירכוז ההברגות? (מקסימום אחת תבלוט יותר מהשנייה לתוך הדרופאאוט...) ולא, הן לא משוחררות. זו נאבה קדמית סימטרית כשבכל צד יש את אותו CONE בלי ספייסרים נוספים אז לא נראה לי שיש פה בעיית SPACING או מירכוז. הבדיקה נעשתה כשהאופניים הפוכים. אמרתי שהגלגל הוא OUT OF DISH (נבדק על שני סוגי המתקנים) מה שאני לוקח מדבריך ועדיין לא בדקתי, זו השחיקה האפשרית בדרופאאוט - למרות שהמזלג נראה דיי חדש... אני אבדוק גם עם גלגל אחר. תודה

nintense

New member
כתבתי לבדוק את הנאבה...

כי כבר ראיתי נאבה שהציר זז לתוך הדרופ אאוט כשבצד השני נשאר בחוץ רק הציר של ה QR... אם בדקת את הגלגל על מתקן דיש, והוא זקוק לדיש, אז תעשה לו דיש...

bonanai

New member
הבנתי אותך.

אבל זה לא אמור לגרום לתופעה שתיארתי. ברור שצריך לבצע דיש...אבל במקרה הזה זה רק מחמיר את המצב!

למעלה