בעיה להניע

danielking1

New member
בעיה להניע

החיפושית כבתה באמצע נסיעה באופן פתאומי, בלי גימגומים או משהו לפני ולא הצלחתי להניע שוב. בדקתי שמגיע דלק וגם אין בעיה במערכת הצתה. יש סטרטר חזק, אבל היא אפילו לא משתעלת קצת, לא נדבר על מניעה מה יכולה להיות הבעיה?

ronbug 73

New member
במידה והכל מחובר ומגיע דלק [תסתכל בפילטר]

לי זה קרה תנסה לפתוח את בורג ה 13 או 14 בצד שמאל של הקרבורטור תשחרר את הדלק -תסגור שוב ותנסה להניע. ייתכן ויש לך הצטברות של לכלוך. דרך אגב עם זאת הבעיה אז אחרי כמה דקות היא תניע גם בלי לפתוח את הבורג. תבדוק את ההצתה ייתכן פלטינה.

max2

New member
תבדוק סלונואיד

אמור לבוא אליו חוט מהקויל, אם הוא השתחרר אז לא עובר דלק והיא גם לא תניע. כל מנוע שמסתובב והשסתומים עובדים צריך לפחות להניע. אל תתיאש. אם הצתה בסדר אז זה קרבורטור, אני מהמר על הסלונואיד (כי קרה לי כמה פעמים), אושנכנס לכלוך חריג לדיזה. בכל מקרה בתור מוצא אתה יכול לשפוך קצת דלק ישירות לקרבורטור ולראות מה יוצא. אם אין פיצוץ אחד או שניים לפחות אז יש לך גם בעיה בהצתה.

efii19

New member
תיבדוק

את הקבל הקטן שעל הדיסטרבוטור, תנסה לשים אחר. אני כן מהמר על הצתה.

בעית חשמל

תיבדוק עים מנורת ביקורת שמגיע חשמל לכוהל בזמן שהסיוץ פתוח יכול להיות שהחוט + שמגיע לכוהל היתנתק אים מגיע מתח לכוהל תיבדוק את הפלטינות ואת הכבל , ניראה לי בעית חשמל ,תיבדוק פיוזים אים לא היסתדרת תיתקשר אלי 0506931808 אבי

tgn12

New member
שווה לבדוק גם ..

את הסיכה שמחוברת לצינור כניסת דלק בקרבורטור, זה יותר מעין שסתום, פשוט תפתח את הקרבורטור מלמעלה ותראה אם המצוף לא נתקע קצת וחוסם אותה .

למעלה