בעיה לגבי שיער...

PUNK ROCK DEVIL

New member
בעיה לגבי שיער...

(אם יש פורום שיותר מתאים בשביל השאלה שלי, תפנו אותי אליו, בבקשה). אני מתגייסת עוד 9 חודשים, ויש לי בעיה. השיער שלי, בטבעו, מתולתל וגם דליל מאוד. הוא נראה נוראי אחרי מקלחת, אחרי קרם לחות ובאמת שאי אפשר להשאיר אותו מתולתל טבעי. אני תמיד מחליקה אותו כדי שיראה הכי נורמלי שאפשר. גם אחרי כל הפנים וכל סוגי ההחלקות האפשריות הוא שרוף ושוב- נראה זוועה. בצבא תהיה לי בעיה, כי לא יהיה לי זמן לשבת איזה חצי שעה-שעה ולהחליק אותו. חשבתי על גלאח או ראסטות, אבל עם גלאח חבר שלי יתפדח להסתובב איתי, ובצדק, כי אני אראה כמו איזה אי.טי, והטיפול בראסטות הוא יותר מסובך ממה שחשבתי (גם העניין של לא לחפוף ושצריך להיות מאוד זהירים כשמייבשים את השיער- לא קורץ לי). החלקה, למשל, עולה אלפים, ויש סיכויים שהשיער שלי ינשור (כי לא לכל סוג שיער מתאים החלקה), וגם צריך לעבור על זה כל כמה שנים... בקיצור, אני מיואשת מאוד ואשמח לדעת מבנות עם בעיה דומה מה הן עשו. תודה!!

Bloodless

New member
ככה...

קודם כל - אסור בצה"ל לגלח את הראש. לא יודעת מה בדיוק יעשו לך, אבל אסור. אין לך שום סיבה להשקיע בו כל כך הרבה זמן. גם השיער שלי כמו שלך, אבל בצבא גם ככה אסור להסתובב עם שיער פזור. אף אחד לא ידע איך השיער שלך נראה. את יכולה לעשות קוקו "מגולגל" כזה, זה מה שאני אעשה.

עצה

במקום להתקלח בשעת ט"ש [שאם המפקדים שלך לא נחמדים או שיש לכם לו"ז צפוף את מקבלת רק 40 דקות] תקומי יותר מוקדם בבוקר, תתקלחי אז ותחליקי.

jenngirl

New member
אבל,../images/Emo82.gif

מי אמר שהיא לא תעשה טירונות באוהלים בלי שקעים או אנאערף מה... גם סתם לסחוב דברים לצבא,זה מיותר,ולא כולם נראים פיקס בצבא,מה לעשות ככה זה. לפחות בטירונות היא לא תוכל לעשות ככה,בתפקיד שלה אולי כן. [את מבינה יותר ממני כי את בצבא מן הסתם,אבל אני רק הולכת לפי מה שנראה לי...]

גם באוהלים יש שקעים

אמנם לא לכל אחת כמו שלי היה בבה"ד [הטירונות שלי הייתה עם הקורס] אבל אם היא גם ככה תתעורר מוקדם כשכולן ישנות אז יהיה שקע פנוי... [פשוט מוציאים למישהי את המטען שהיא שמה בלילה].

Gal isr

New member
לא בכל אוהל יש שקע חשמל....

אצלנו בבסיס יש אוהלים ויש עמדת חשמל 100 מטר מהם.

Y M C A

New member
הממ הוא גם ככה יהיה אסוף בזמן הצבא. זה עד כדי

כך משנה? אף אחת לא נראית טוב בטירונות. לא שווה להשקיע בזה כ"כ, לדעתי.

jenngirl

New member
אל תגידי אף אחת../images/Emo82.gif

יש את המעצבנות האלה שגם אם תעבור לידם סופה הן יראו כאילו הן השקיעו.מעצבנות!

וואי בטירונות

לא היה לי זמן אפילו להסתכל על עצמי במראה בכלל....כשחזרתי הבייתה נבהלתי מעצמי חחח אין,אין על הטירונות הכי נהניתי שם, זו חוויה אדירה,פשוט כיף. עכשיו זה כמו עבודה..

שירי טל

New member
תשמעי לי..

לאאאא להשקיעעע כשאת תתגייסי ותתחילי את הטירונות... תאמיני לי את תצחקי שבכלל חשבת על לקום בבוקר ולעשות פן.. ביום הראשון כולן נראות "ייצוגיות".. את יודעת רושם ראשוני וכל זה
.. ובוקר אחרי, כשכבר מתחילים לתזז אתכן ולהריץ אתכן, כבר כולם נראות כמו גברברים מיוזעים, עם שוונצים ששום ג'ל לא יכול עליהם.. עצה: צמה/ קוקו מתוח/ קוקו לא מתוח.. את גם רוב הזמן תהיי עם כובע ככה שזה לא באמת משנה.

כמו שכבר אמרו לך

שימי פס על איך שאת נראית בטירונות ובכלל
חח סתם סתם אבל אל תיקחי את זה קשה מדיי ואל תזיקי לשיער שלך אני מאמינה שתסתדרי עם זה בסוף

למעלה