בעיה לא קלה...
היי, טיפה ארוך אבל תשרדו את זה
אני חילונייה כבר יותר משנה וחיה במלחמות עם ההורים (אתם יודעים..גיל ההתבגרות).הכל התחיל לי מכיתב ו'. ההורים שלי לא חרדים אלא הם קוראים לעצמם מסורתיים אבל הם יותר דתיים. כל אחים שלי חילוניים חוץ מאחותי שחזרה בתשובה (ונכנסה לזה חזק במיוחד), אז לא היה חסר מי שישפיע עליי, בלי שהוא שם לב,להיות חילונייה. אז אני חילונייה עכשיו אבל מאמינה באלוהים וכל זה.פשוט לא בדרכים של הדתיים בימינו. ההורים שלי קיבלו את החלטת האחים בקשר לדת למרות שכמובן היו מעיפים שהמצב לא היה כזה, אבל עכשיו, כשאני לא דתיה, הם מתחילים להילחם בי וזה מאבקים יומיומיים. שלא תהיה אי הבנה, הם הורים פתוחים ומבינים אבל כנראה בגלל שאני הבת הקטנה זה יותר חשוב להם. היו קטעים שההורים שלי רמזו לי הקטע של חילול שבת ובגדים חשופים אבל כאילו שהם לא יודעים.הם מתנהגים כאילו שהם לא יודעים שאני מחללת שבת וכל זה. כר נמאס לי להילחם בהם כל יום ולפעמים בא לי להגיד להם בפרצוץ שאני חילונייה ושיירדו ממני אבל אני פוחדת שזה יגרור לכל מיני פעולות נגד. אז אני לא יודעת מה לעשות: להגיד להם בפרצוף הכל או להמשיך להכחיש הכל.. כבר רמזתי להם שיש לי דרך משלי אבל..הם מכחישים..
היי, טיפה ארוך אבל תשרדו את זה