בעיה כ"כ מעצבנת

noosh 19

New member
בעיה כ"כ מעצבנת

שבטח באיזה שלב, זה קרה גם לחלק ממכם. התחלתי לעבוד, לא עבדתי מדצמבר בערך, הייתי בגימלים הרבה זמן וכל הזמן הייתי בבית, התחלתי עכשיו לעבוד לא משנה איפה , עבודה נורא קשה במשרד אחד באיזה פרויקט, מאז שהתחלתי לעבוד, אני כל הזמן ר-ע-ב-ה. ושום דבר לא משביע אותי, בבוקר אני אוכלת ללחם ללא גלוטן זה של בר אל עם איזה משהו בתוכו, זה מחזיק אותי לשעתיים וחצי ואחרי זה אני שוב רעבה, אז אני אוכלת פירות ואני עדיין לא שבעה מספיק, עד אורחת צהריים אני לא רגוע ולא מרוכזת בעבודה, מה עושים ?):

נצר1

New member
למה שלא תקחי עוד לחם איתך?

הגיוני לי שאם את אוכלת ארוחת בוקר ב 8:00 אז ב10:00 תרצי משהו לאכול לביניים... (ארוחת 10 היה עוד בתקופת בי"ס יסודי, לא?
) 2 רעיונות שעולים לי עכשיו הם: לקחת איתך פריכיות אורז או לחם ואיזשהו ממרח ולאכול פרוסה - שתיים. או אם במקום העבודה שלך חלב הוא זמין, אני הייתי לוקחת שקית קטנה עם קורונפלקס.

leale1

New member
אני שולחת לבת שלי

גם הבת שלי עובדת ונמצאת מחוץ לבית כ- 9 עד 10 שעות ביום. אני שולחת לה לחמניה של בראל עם גבינה או שניצלים + מעדן שאותו היא אוכלת בשעה 10 + קופסת פירות קטנה עם כמה סוגי פירות. וחוץ מזה, תמיד יש לה בתיק קופסא קטנה עם עוגיות או לחמיות למצבים שעדיין היא נשארת רעבה. וכשהיא מגיעה הבייתה היא אוכלת ארוחה חמה. בדרך כלל זה מספיק לה למשך שעות העבודה.

noosh 19

New member
עם הפירות לא השביעו אותי

שזה אגס ותמרים הכי הרבה סיבים, אז הקורפנלקס עם החלב ויש חלב לא ישביע אותי וגם לא הפירכיות אולי באמת עוד לחם

leale1

New member
לחמניות גבינה

אם פירות ומעדנים לא משביעים אותך, אולי תקחי לחמניות גבינה קטנות. יש מתכון טוב בספר של העמותה. טעים ומשביע.

noosh 19

New member
הלחמניות גבינות משביעות יותר

מהלחחמניות הרגילות?

Hannyle

New member
משביעות באותה המידה

רק שונות בטעם ולא צריך למרוח שום דבר עליהן כי הן מלאות בגבינות.

noosh 19

New member
אז אני כנראה צריכה משהו עוד יותר

ממלא, חשבתי שהן יותר ממלאות

leale1

New member
אוכל לחמם במירקוגל

כאשר הבת שלי היתה בצבא, היה לה ביחדה מיקרוגל. בתקופה זו הייתי שולחת לה קופסא עם אוכל מבושל והיא היתה מחממת ואוכלת בשעת הצהריים. אם יש לך במקום העבודה מיקרוגל, רעיון זה יכול לעזור לך.

noosh 19

New member
יש לנו

וזה בדיוק מה שאני עושה בצהריים אבל עד הצהריים זה בעיה,

Hannyle

New member
את יכולה לקחת איתך....

למשל חטיף של במבה או תפוציפס שמותר.... יש גם מן חטיפי בריאות כאלה ללא גולטן מזה משביעים קוראים להם FREE ויש מלא טעמים אני אישית אוהבת את הקוקוס... זה גם לא הרבה קלוריות וזה גם משביע....

noosh 19

New member
כן אבל גם זה לא משביע אותי )-:

אני לא יודעת למה, כאילו אני צריכה משהו שממש ממש ימלא אותי

נילוס11

New member
לי דווקא הרושם הוא

שאת סובלת ולא נהנת במקום שאת עובדת,או שמשעמם לך בעבודה כי אם היית נהנת בעבודה והזמן היה רץ לך בכייף,עניין האוכל היה נדחק לצד. בכל אופן,תקחי איתך פירות יבשים,עוד סנדביץ,ותעשי לך קופסאת ירקות שבהם יהיה גזר,גמבה,וקולרבי למשל חתוכים לרצועות ותנשנשי אותם במקום כל האוכל והחטיפים שהוצעו לך והם משמינים.

noosh 19

New member
דווקא הזמן שם טס לי כ"כ מהר

כי יש כ"כ הרבה עבודה, תראי זה עבודה אני לא מאושרת ללכת לעבודה אבל אני גם לא סובלת שם דווקא אחלה אנישם וזה עבודה זמנית ומעניין לי שם אז לסבול אני לא סובלת, ואני גם לא משתעממת שם, יש כל כך הרבה עבודה שאני מוציאה כ"כ הרבה אנרגיה לכן אני רעבה תודה רבה

למעלה