בעיה כואבת

Ofra m

New member
בעיה כואבת../images/Emo67.gif

מאז שאימי נפטרה אני מרגישה בדידות,למרות שאני נשואה ויש לי ילדים אנחנו ארבעה אחים,ובחגים תמיד היינו ביחד אבל עכשיו אין מי שיאחד למרות שניסיתי כמה פעמים להזמין אז כאילו עושים טובה,תמיד מרגישים את הלבד בחגים למשל היום אמרתי לאחותי שהיא נשואה ויש לה ילדה נשואה שיבואו אליי אז אחותי אמרה שזה לא חג מי יודע מה והמצאות תמיד יש,תמיד עולה לי בריאות הלהיות ביחד. מה אפשר לעשות?

gitta

New member
הצעת רעיון! ../images/Emo62.gif

מה שאת לא יכולה לעשות, תטילי על הדור השני במשפחה. תסבירי לצעירות כמה זה חשוב וחיוני, ואת הביצוע תשאירי להן. הרצפט הזה יצליח, אני מבטיחה.

שאלה לפני שאני משיבה -

האם עם כל האחים שלך זה אותו הדבר, או שיש אחים שאיתם הקשר הדוק יותר וזורם יותר בקלות מאשר עם האחרים?

Ofra m

New member
סקאלי

עם אחותי הגדולה הקשר יותר חזק,אנחנו שתי בנות ושני בנים, עם הבנים הקשר מאוד רופף היות שהגיסות לא ממש חברות שלנו, והן פוחדות להזמין אליהן הביתה שמא יתלכלך או הן יצטרכו לטרוח בדרך כלל נשים הן המזמינות אחותי בד"כ מזמינה אותי לחגים

OK - - -

אני בעד להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולנסות מה שמגיע יותר בקלות. אי אפשר עם האחים, לפחות לא כרגע? אז תעשי פגישות משפחתיות עם אחותך ומשפחתה. תרפי מן הבנים - כשירגישו צורך, הם יכולים ליזום. שמרי על קשר עם בני דודים. טפחי חברות קרובות. אני בהחלט מבינה את הכאב, עופרה. אבל אני בעד לקחת אחריות על המצב שלנו, ולעשות מה שביכולתנו אנו כדי לשפר לעצמנו את המציאות.

למעלה