בעיה כואבת מאוד

בעיה כואבת מאוד

אחרי 4 שנים של קשר נפרדנו - הוא עזב אותי כי לא הייתי יכולה לקבל אותו כמו שהוא . הוא היה מעשן גראס באופן קבוע . ולא היה לי תחושה טובה לגבי זה . בהתחלה שהכרנו הוא עישן והוא אמר לי שהוא מפסיק ואחרי שנתיים הוא חזר לזה שוב ולא טרח להגיד לי את זה אפילו . במשך שנה הוא שיקר לי שהוא לא מעשן ובעצם הוא כן עישן ... עד שגיליתי את זה לבד .... אני לא יודעת מה לעשות חלק אומרים לי שגראס זה שטיות וכמעט כל בן אדם מעשן וחלק אומרים לי שזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות... ואני חשבתי להתחתן איתו ולגור איתו להביא איתו ילדים לעולם ואפילו אם אני כן יקבל את הגראס אני לא בטוחה שהוא ירצה אותי בחזרה ....ובנוסף אני חייבת לשאול אותכם עוד שאלה ... מה היה קורה אם הייתם נכנסים לויכוח רציני עם החבר שלכם ונגיד שאתם נמצאים בלב תל אביב בתוך האוטו ופתאום הוא עוצר את האוטו ואמר לכם לעוף ממנו והשעה היא שתים בלילה הייתם יורדים מהאוטו? לי זה קרה ולא ירדתי מהאוטו אבל התחננתי אליו ובכיתי לו שלא ישאיר אותי לבד ... וכן הוא לקח אותי הביתה ואפילו לא ביקש סליחה ... השאלה אם זה טוב שזה ניגמר בגלל שני הדברים האלו שסיפרתי לכם ? הגראס וזה שהוא העיף אותי מהאוטו ... אתם תעזרו לי מאוד . תודה

s h o o s h a

New member
אפשר גם אחרת

קודם כל, תקראי את התשובה הזו שלי למישהי אחרת בפורום. די דומה. ולענינך? למה את צריכה לשנות אותו? את איתו ארבע שנים, במשך כל הזמן הזה ניסית לשנות אותו ולא הצליח לך ונשארת בכל זאת.(הוא אמר, את האמנת, אח"כ התברר ש...) אז ... איפה כאן הבעיה? למה, ריבונו של עולם, בגיל 22 את צריכה לשנות אותו? ולא רק בגיל 22 אלא בכל גיל? אנחנו לא אמורים להיות הורים ו/או מחנכים של בני זוגנו. אנחנו אמורים להיות בני זוג. ואם לא טוב, אז נפרדים, איש איש לדרכו. כך בגיל 20, כך בגיל 40 וכך בכל גיל. לענין הגראס קראי את המאמר אני חושבת שתקבלי את כל התשובות ותחליטי בעצמך מה טוב לך ואיך את רוצה לראות את המשך דרכך ועתיד חייך-יחד אתו או בלעדיו.

seeyou

New member
זה טוב שזה ניגמר !../images/Emo140.gif

חג שמח לך! כול ההתחלות קשות במיוחד בזוגיות נכון שכאשר אוהבים צריכים לקבל את השני כפי שהוא אבל לא בכול מחיר! לפי התנהגותו באותו לילה לא מאמין שהוא בכלל אהב אותך כפי שחשבת. זה נכון-קשה להסתגל לחיים אחרי הרגל של 4 שנים אבל... לפעמים טוב לבד מאשר בחברה לא טובה! יוסי

adam33

New member
עד לאן אפשר להגיע

אדם שאומר לך לרדת מהאוטו הוא בעצם הגיע לשפל המדרגה ובכך שאת מתחננת את מביאה את עצמך לדרגה יותר נמוכה ממנו אם היתי במקומך היתי יורד ומביט בו ואמר לו שזו הפעם האחרונה שהוא רואה אותי וכעת מה עושים? אני חושב שהסיפור נגמר מכל הבחינות אחד הוא משקר לך וכמו שאני רואה את זה הוא לא יפסיק בקרוב כי הוא רואה אותך כמקום שני אחרי הגראס שנית תבני את חייך בחזרה עם מישהו שגואג לך ורואה אותך בראש מעניניו ואוהב אותך יותר מאשר את גופו וכמו שאני קורא אותך את תמצאי...

רוני קל

New member
הי שני דברים נפרדים

זה שהוא מעשן לא הופך אותו לאדם רע אבל העובדה השניה מעידה על מזג לא סימפטי ומזה היתי נזהר אחלה יום

סתוית2

New member
../images/Emo25.gifצוקומוקו

הכרת אותו מעשן. ביקשת שיפסיק. אוקיי. חזר לזה.הפריע לך. מראה שהוא שם אותך בעדיפות שניה. אבל את מתלבטת האים ירצה אותך? מותק תישאלי את עצמך האים הוא שווה אותך?. ועכשיו לזריקה מהאוטו. מה קרה ילדה לא מכבדת את עצמך? בוכה ומתחננת נותנת לא הרגשת עליונות עלייך? האית צריכה לרדת מהאוטו בגאווה אפילו בלב כואב. אים אין איך להגיע הבית לצלצל ולידע את ההורים והם היו כבר דואגים להחזיר אותך.ההתנהגות שלו מראה אדם ללא מעצורים וללא כבוד עצמי. יש לי הרגשה שההשפלה הזאת היא לא הראשונה שספגת ממנו. תסתכלי במראה ותיראי אדם שמגיע לו את כל הכבוד מהבן זוג שלו. תגידי תודה "שהוא זרק אותך" את הרווחת. בהצלחה בעתיד

למעלה