בעיה ישנה !!

באדי

New member
בעיה ישנה !!

אני מנסה תקופה ארוכה לפתור בעיה שיש לי עם חיבור האינטרנט בכל פעם שאני מתחבר, לאחר פרק זמן מסוים (שמשתנה ``עם העונה ובטיב השכנה``) המודם שלי מתחיל לבצע ``request `` מול השרת (אני רואה את זה בחלון התוכנה של המודם). בכל פעם שהוא מבצע `` request `` כזה מהירות החיבור יורדת עד כ-4800bps ואז בסופו של דבר החיבור מתנתק. דבר נוסף אם נאמר הייתי מחובר והתנתקתי (מרצוני) כל התהליך מתחיל מיד כשבסופו אותה התוצאה - ניתוק ורק אם אני מבצע ``restart`` למחשב העסק מתייצב אבל לא לזמן רב. ניסיתי כבר הרבה דברים שלא אציין פה על מנת שלא לגרום ``לקיבעון`` בכיווני החשיבה (זה לא חידון). אנא נסו כל כיוון אפשרי אני מוכן לנסות הכל !!!(חוץ מלעבור למדינה אחרת). במחשב שלי win98,explorer5.5,modem - motorola sm56 כל רעיון יתקבל בברכה תודה מראש.

משום מה נורא מוכר לי....

משום מה אני די סובל כמוך: 1. שים לב שיש לך לפחות 300MB פנויים בכונן C. 2. עבור עם ספק האינטרנט שלך על ההגדרות. ייתכן מאד ויש לך מודם שמבוסס על תוכנה ופשוט הוא זולל זיכרון, וכאשר נגמר...אין מה לעשות חייבים restart...זה מה שקורה שקונים מודם בזול..

באדי

New member
OK.....

דון קישוט ??? אתה ``פולש`` לתמיכה טכנית?? סתם אני שמח על כל עזרה שאני מקבל. אז ככה : 1. יש לי הרבה יותר מ -300MB בכונן C. 2. עברתי על ההגדרות מס` פעמים מול שני הספקים שאתם אני עובד (זהב + בזק בינלאומי) ממש מררתי להם את החיים... ללא תוצאות. 3. נכון שהמודם ``זול`` אבל בחברה שאחי עובד בה ישנם 15 מחשבים שמשתמשים באותו המודם ואין להם את אותה הבעיה. בכל מקרה כבר ניסיתי להחליף מודם (פעמיים) לסוג אחר... אותה תוצאה. 4. אם התכוונת לזכרון RAM אז אני סבור ש - 168MB זה די והותר מה גם שאני מקפיד לסגור תוכניות שאני לא משתמש בהם כדי שלא יעבדו ברקע. 5. אתה סובל מאותה הבעיה ?? אז מה... ``צרת רבים חצי נחמה ??`` בכל אופן חייב להיות לזה פתרון אז... ``shoot my man giv me what ever you`v got``.

למעלה