בעיה טכנית....ומשהו מהלב....

*יערית

New member
בעיה טכנית....ומשהו מהלב....

אז ישבתי לי כאן וכתבתי וכתבתי הודעה חדשה על תגובתותיכם לסיפור של פלורי..והיתה כנראה בעיה טכנית של תפוז ולא נשלח. אז אני לא מתייאשת..נתחיל מחדש! ככה..הרגשתי בתגובותיכן(לא כולן)שהעמדתם אותי לכיתת יורים, הרי גם אני צעירה בת 30 יוצאת ולמעשה עומדת לפני מגורים יחד עם קסם של בחור,איש אשכולות,גבר שבגברים(אוהבת להקצין ..אבל זה לא מתקרב למציאות)ויש ביננו פערי גילאים של 13 שנים..למעשה הוא עומד להיות 44 ואני 31. פתאום אתם אומרים לי שהוא נמצא איתי בחסד ולא בזכות?שהאגו שלו מוביל אותו אלי? רק הבוקר ללא קשר אליכם שאלתי אותו מה תאמר האקסית שלו שתראה אותנו יחד מתי שהוא..והוא אמר בצחוק:שתקנא. כמובן שלא זו הכוונה..כי אין בכוונתי לעשות השוואות ביננו..אני יודעת ומכירה את הדברים שהיו לו בעבר..ככה שהיא לא מתקרבת ולו בפרופיל אליי, כבודה מונח במקומו..ואני זו אני. אתם מדברים על יופי..גיל...ואני מדברת על איכות!!!!! ואת זה קשה למצוא בכל גיל..אז אתן חושבות שנשים בגיל הארבעים הן טובות יותר ממני?שהן יותר בשלות ממני?בוגרות ממני? טעיתן!!!!!!!!!!!!!!! כל אישה לגופה,כל אישה ואישיותה,כל אישה ומה מסתתר בתוכה, ואני מאמינה במי שאני..מאמינה ביכולות שלי,מאמינה בנתינה שלי והכי הרבה מאמינה באהבה שלי.. נטולת אינטרסים ,צחה,ומשופרת,והיד עוד נטויה
אז העלבתם אותי מאוד..ואת האמת הרגשתי שיש לי צורך להגן על אותה בחורה צעירה של האקס שלה..אבל אני לא דוברת של אף אחד(חוץ מגורן
) אני דוברת של עצמי בלבד ושל האמת שלי,אז אני יכולה להבין את הכאב שפלורי חשה ואת הגאווה הנשית שלה שנפגעה..אך בחייכן נשים,זה לא הגיל.. יש שנראים טוב עם השנים(ריצ´ארד גיר,רוברט רדפורד,וכו´)לא הגיל , לא הכרס,לא הקרחת...העיניים החודרניות שלי נכנסות קצת יותר לעומק, ומנסות לקלף שכבה אחר שכבה בכדי להגיע לדבש של בני האדם. אז אני מצטערת שהאקס שלה התמזמז עם הצעירה שלו בפומבי.. לא ידעתי שהוא צריך עוד לחשבן למישהו אחרי 13 שנה..אולי לילדים אבל בטח לא לאישתו לשעבר..אולי עיניין של כבוד זה משהו אחר, אבל להרגיש רע מזה?למה? אני רואה את עצמי במקום פלור ואומרת לעצמי מה היה קורה לי המיקרה הזה וכמו שאני מכירה את עצמי(ולא הרבה)אני בטח יפרגן לו ואשאל אותו האם היא איכותית ומתאימה לו ?האם הוא מרגיש הכי נוח לידה?האם הוא אוהב אותה? ואתן לו את ברכתי! אז לא לוקחת את הדברים אישית,אך אני חושבת שמשהו משובש בכל מה שקשור לסטיגמות ונורמה חברתית! עד כאן... יערית-משובחת לא רק עם הזמן....בכל זמן!(וכך צריך להרגיש)

ממתינה

New member
התשובה לגביי (גורן) ברורה

רק שלא אוכל להגיב עליה, לגביי הקשר שלך עם בן 44 זה עניינך ואם טוב לך וטוב לו אז למה לא? ברור שעכשו את מנסה להבין אם זה רק בגלל שאת צעירה, אך אם את כבר מכירה אותו ומה שיש לכם זה לא רק חיצוני וזה הדבר האמיתי, קשר נכון אהבה אמיתית, אז אין לך מה לדאוג ובטח לא להיפגע, כי טוב לך ולא עשית רע. יו בלי לשים לב עניתי לעצמי על השאלה מאתמול. טוב נו יש פה מישהו בן 44?
וחוץ מגורן כמובן- כי אני "ממתינה" והוא "תפוס"

*יערית

New member
מי זה גורן?../images/Emo13.gif

כל דבר כאן מתקשר לגורן?
אהבתי את ממתינה ותפוס.... אחלה כל אחד יחייה את חייו, ולקפוץ ישר למסקנות והעלבות זה לא לעיניין יערית.

*יערית

New member
מי זה גורן?../images/Emo13.gif

כל דבר כאן מתקשר לגורן?
אהבתי את ממתינה ותפוס.... אחלה כל אחד יחייה את חייו, ולקפוץ ישר למסקנות והעלבות זה לא לעיניין יערית.

ממתינה

New member
להעליב, מקווה שלא התכוונת שאני

ניסיתי להעליב כי ממש לא התכונתי, וגורן, נו מה לעשות אין פה הרבה גברים בפורום אז כשיש מציאה לא קשה לדעת מי היא ...חחחח אך יגורן

יעריתוש מתתי לענות לך בצהריים

אבל המחשב שלי החליט להתחכם,אבל ניצת כידוע לא מרימה ידיים ועם כל חוסר הידע שלי פתרתי את הבעיה. אז ככה,נראה לי ששכחת דבר אחד והוא ששום דבר לא אישי נגד אף אחד!!! בסך הכל כל אחד מאיתנו מביע את דעתו ... פער הגילאים בינך ובין החבר כלל לא רלוונטי לעניין,נכנסה לפורום בחורה חדשה,עם הרבה כאב וכמו שאת רוצה לשפוך את הלב ולקבל חיבוק,גם היא... הרי לשם כך אנחנו כאן,לתמוך אחד בשני (בין היתר). לרגע אף אחד לא טען שאת איתו בחסד,צאי מזה מתוקה והשוואות? אף אחד לא עושה. רק דבר אחד אני רוצה לומר לך - אישה כמו יין משתבחת עם הזמן וזה מנסיון, תגידי מה שתגידי,את עוד תראי ותזכרי את זה. אין זה אומר שיערית של עכשיו אינה משובחת,זה אומר שיערית בכל שנה שתחלוף תשתבח עוד ועוד. אז יקירה אל תשכחי לרגע שאוהבים אותך כאן ואף אחד לא מעביר עלייך ביקורת!!!

יערית

New member
ועל כך אני ימשיך

לשוחח איתך על כוס קפה משובח
כי עוד לא אמרתי הכל.... ואני מתה על היין משובח...אבל את שוכחת שכל עיניין לגופו כל אישה לגופה! אני יודעת שכאן זה המקום לקבל עידוד,חיבוק,תמיכה,וסתם לשפוך, אך צריכים לשמוע את כל הדיעות שיש....אני יודעת שהדברים לא כוונו אלי אישית,אך אני לקחתי זאת אישית! סליחה על הרגישות.... יערית.

*יערית

New member
ממ-תינההההההההההה

זה בסדר חמודה...דעתך היא דעתך אל תקחי קשה את תגובתי..רק רציתי להאיר עיניים. יש רבות בנות הארבעים שיש להם עוד הרבה מה ללמוד מצעירות!(וזה מהכרות אישית) אבל אתן כאן משובחות בהחלט!!!!!!!! יערית.

ממתינה

New member
הגיל ? המראה ?

שנינו כנשים ידועות שגם לנו אין גיל, יש נשים צעירות שנראות מאוד מבוגרות ויש כאלה מבוגרות שנראות ממש צעירות. אך מי אמר שכל מה שנראה גם ככה, האיכות כמו אצל הגברים גם אצלנו. ואת אחלה

למעלה