בעיה חמורה

בעיה חמורה

התגלה שאמא אלרגית לצ'יקיטה=\ היא כל היום על תרופות מנסה לסבול את הריח ואת הכאבים שלה.. וגם אני התגלתי כקצת אלרגית אבל אני במצב טוב אני יכולה הלתרגל אמא כנרא לא:(

zulli

New member
אלרגיה לחמוס

אם אתן אלרגיות לחמוס אז צריך להודיע לקהילה המדעית והרפואית בעולם!!!! אתן כנראה הראשונות... לא ידוע על אנשים עם אלרגיה לחמוס עד היום...

../images/Emo10.gif

אני הולכת עם כאבי ראש ומתרגדת בכל פע םשאני נוגעת בה ואמא שלי בכלל נחנקת מהריח שלה והיא לא מצילחה לנשום כ"כ בחדר שלי אפילו שהוא מאוורר כל היום ולדעתי אין ריח חזק מידי:(

WTR

New member
בת כמה החמוסה?

כמה זמן היא אצלך? האם יכול להיות שזה משהו אחר? אני ממליצה על טיפולים הומאופטיים.. ובנוסף, בפורום חתולים כאן, יש כמה מגדלים אלרגיים לחתולים, אז את יכולה להתייעץ איתם איך הם התגברו על זה..

היא אצלי מיום שישי

והיא בת חצי שנה.. מה זה הטיפול שהמצלת עילו? ואמא שלי עם אלרגיו תאמד מאד מסוכנות.. ולא כמוני שאפשר להתרגל אז אנחנו דואגים

WTR

New member
טיפול הומאופתי..

כלומר, רפואה אלטרנטיבית טיפול בתרופות טבעיות מהצומח, דיקור סיני וכו'...

רק שתדעו לכם שגם אני עם אלרגיה

בכל הגוף בשבוע האחרון אבל לא חושבת שזה בגלל מזל, זה בטח ממשהו אחר

The Reuty

New member
כדאי לסרק את החמוסה

כם מסרק צפוף(של כינים) רוב האלרגיות נובעות מהאבק שיש בפרווה, ולא מהפרווה עצמה..

Twinsen2005

New member
אני לא חושב ...

שמדובר באלרגיה לאבק שעל הפרווה או לחמוס בכלל... תנסו לחשוב אם משהו אחר נכנס לבית לאחרונה שעלול לגרום לזה. כמו כן תבררי עם אמא שלך אם זה לא סתם הריח שמפריע לה או שבאמת יש לזה השפעה עליה או שזה בעצם עניין של התרגלות. על כל פנים אלרגיה לחמוסים נשמעת מאוד לא סבירה ובהחלט ניתנת להתמודדות. תחשבי שאני שאלרגי לחתולים יש לי ארבע חתולים (שזו חיה גדולה עם הרבה יותר פרווה ונוכחות בלי שום קשר מחמוס) איתי ואני שורד את זה בלי בעיה. זה פשוט משהו שהגוף צריך להתרגל אליו.

למעלה