בעיה חמורה...

ronit1985

New member
בעיה חמורה...

אממ אז ככה... הייתי בים בצהרים ועשיתי שטות- השתכרתי בצהרים ובשיא השמש! חזרתי הביתה הלכתי לישון, שקמתי עברו הסחרחורות וכל השפעת השתייה ואז נשאר הכאבי ראש, כולי אדומה והקאות!! אני מקיאה כבר 3 שעות בערך ואחרי שהוצאתי הכל עכשיו אני מקיאה רק חומצה בערך.... ואני לא יודעת מה לעשות ממש כואב לי ושלקחתי כדור גם הקאתי אותו... יש איזה פתרון? ומצטערת על התיאור הדוחה חחחחח

ה מוזה

New member
יקירתי

לגבי ה"אדומה" נוכל לעזור לך לגבי השאר אני לא אחות ולא רופאה ברבורה לבנה מן הסתם תגיב בהקדם אבל לי נראה שאת בהתייבשות . שתי הרבה מים [ שתית חוץ מבירה גם מים ? ] אם לא עובר לפנות למוקד הרפואי הקרוב או להזמין רופא הביתה. לגבי ה"אדומה" ניתנו כאן עצות בעבר לגבי כוויות שמש ,שימי יוגורט רטיות רטובות במים קרים [או זה או זה ] וחכי שברבורה תבוא להגיב

טוטס

New member
לשתות לאט ולא בבת אחת כי זה יכול

להחמיר את ההקאה... תאכלי ארטיק קרח אם יש לך זה גם מוסיף נוזלים ונותן מתיקות שעוזרת להקאה (או מים עם מעט סוכר בפנים). קולה קרה בלגימות קטנות גם יעזור להקאה. אבל מעבר לזה את מיובשת כך שלדעתי אם זה לא עובר בזמן בקרוב לרוץ לבי"ח שיתנו לך עירוי עם נוזלים!!!! נגד הקאות יש כדור שנקרא פרמין ואפשר להשיג אותו בנר. אולי תנסי לגשת לבית מרקחת ולקנות את הנר שיקל לך על ההקאה - אבל עדיין לשתות לשתות ולשתות.... מקווה שלמדת לקח!

טוטס יקירה,

קולה עוזרת להפסקת הקאות הבאות ממקור ויראלי או חיידקי - אך הגברת הצעירה - מיובשת לכל הדעות. ואכן מיון ועירוי במידה ולא יחלוף המצב תוך חצי שעה הוא הפתרון היחיד. היא הפסידה בהקאות ובהתייבשות - שיזוף הרבה אלקטרוליטים ולא ניתן בדרך כלל להחזירם אלא בעירוי. אגב גם אבטיח מלא נוזלים וסוכרים, אבל אם היא מקיאה? גם זה יצא... תראו לאן הגענו - ואני לא מפסיקה לדבר ללמפה: ריבון העולם - הזהרו מהשמש - היא הורגת!!!!

טוטס

New member
כן...האמת שזה באמת מחריד

כמה שאנשים לא נזהרים... גיוועלד!

../images/Emo101.gif את ב"דה-הידרציה" יקירתי ...

וזה מצב לא רק לא נוח אלא גם מסוכן. התייבשות יכולה לגרום לבעיות קשות עד חמצת ובעיות מטבוליות. חתכי עגבניה (אשלגן) לפרוסות דקות, בזקי מלח (נתרן) ואכלי לאט לפחות עגבניה אחת. שתי איתה שתי כוסות מים מינרליים ואם את ממשיכה בחצי השעה הקרובה להקיא - מונית ולמיון הקרוב למקום מגורייך. התייבשת הן מהשמש, והן מהאלכוהול המכווץ כלי דם ומאידך השמש מרחיבה כלי דם, שילוב קטלני... לא אטיף עתה מוסר אבל גם ללא הים היום היית צריכה לשתות כ 3 ליטר נוזלים - זו בערך הכמות שהפסדת בשמש ובהקאות... עשי מיד מה שאמרתי ואם תוך חצי שעה את לא חשה יותר טוב רדי מייד!!!! למיון. על הראש תקבלי כשתבריאי.

ronit1985

New member
תודה לכם!!!

זה מה שאני הולכת לעשות... ותאמיני לי למדתי את הלקח שלי לכל החיים אני אגיד לך אם עזר

חסר לך שלא תגידי לנו !!!

אני מבקשת לכל המאוחר מחרתיים דיווח מדוייק על מה קרה, כי אם אכן המצב כפי שהגדרת - את תראי מים סטריליים זורמים בורידייך היום ולא בירה ולא שמש... העיקר שתהיי בריאה ומהר.. אגב: הגדירי "כל החיים" עד הקיץ הבא????

ronit1985

New member
טוב אני אוכלת...

לשכב אחר כך? כי אני מפחדת להקיא אותה

טוטס

New member
עדיף שלא תשכבי

תשכבי בחצי שכיבה על המיטה כדי לנוח ולהקל על עצמך... אני במקומך בכל מקרה כבר הייתי הולכת למיון...אינפוזיה רק תעשה לך טוב כרגע...

ה מוזה

New member
איך את ?

מקווה שמרגישה טוב יותר או שכבר הגעת לחדר מיון ? אשמח שתעדכני אותנו תרגישי טוב

ronit1985

New member
שלוםםםםם

אז אתמול אכלתי את העגבנייה הזאת וזה היה כמו נסססס חחחחח אחרי שאכלתי כבר לא הייתה לי את התחושה להקיא ופשוט שכבתי על הגב חצי שעה ושתיתי עוד עד שעבר לי לגמרי ואז הלכתי לישון... קמתי באמצע הלילה ושתיתי עוד...ועכשיו קמתי בבוקר כמו חדשה.. אבל העגבייה באמת שינתה הכל, תבורכו!!!! חחחח ואני למדתי את הלקח שלי לכל החיים וזה אומר פשוט לכל החיים עד המוות! עשיתי שטות אתמול ואני יודעת שאני לא יחזור על זה יותר!!!! אני הרבה יותר אחראית מלהתנהג ככה.. טוב מטעויות למדים! עכשיו אני מתה מרעב ומקווה לאכול בלי להקיא כלום... והכי חשוב תודה רבה רבה רבה לכם!!!

../images/Emo66.gif רשמנו את ההבטחה

שלך כולל תאריך, שם, מספר מנוי בתפוז
ואני שמחה (באמת) שהכל הסתיים בעגבנייה מלח ומים... זכרי להזכיר זאת גם לאחרים - את הלקח התכוונתי, לא את העגבניה. העגבניה היא פטנט רשום של פורום תרופות סבתא

למעלה