בעיה חמורה!

בעיה חמורה!

איילי יש לי בעיה חמורה יש לי בעיה בכרטיס קול - הוא פשוט מסרב להשמיע צלילים! פתחתי את ה-VOLUME CONTROL (הרמקול הקטן שליד השעון) הגברתי אותו למקסימום - כלום. יש לי 128 CREATIVE שפועל על 11 IRQ בדקתי התנגשויות בפרופיל החומרה ואין כאלו. ניסיתי REFRESH ולא עזר. נכנסתי לאתר שלCREATIVE והורדתי את הדרייבר הכי מעודכן-כלום. מרוב יאוש הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והתקנתי כרטיס COUND BLASTER PRO מהמחשב של בעלי שוב בדיקת התנגשויות דרייברים עדכניים וכלום- אין צלילים. פניתי לתמיכה הטכנית של CREATIVE והם לא יודעים איך לפתור לי את הבעיה... אנא עזור לי.... ליהי

eYaL

New member
הממ

זה נראה כאילו הכל בסדר ... מה בדיוק את מנסה לשמוע,איזה תוכנה מעורבת בזה? eYaL

נשמה

אני מנסה לשמוע את הדיסק של שלמה ארצי... התוכנה היא תוכנה רגילה של מדיה פלייר... תודה ליהי

eYaL

New member
אז..

כניראה אין חיבור בין כונן ה CD לכרטיס הקול. חיבור כזה נעשה ע``י כבל AUDIO שאמור להגיע יחד עם כרטיס הקול. eYaL

eux

New member
כדאי לבדוק

כדאי לבדוק

בסדר הבא: 1. כונן CD - אפשר לחבר זוג אוזניות ולנסות לנגן את הדיסק. 2. רמקולים תקינים? חלקם מגיע עם ספק כח נפרד, שווה בדיקה. אפשר לבדוק בקלות ע``י שליפת התקע המתחבר לכרטיס ונגיעה בקצה התקע כאשר כפתור העוצמה מכוון למכסימום. צריך להשמע הימהום קל. 3. אייל כבר אמר, יתכן וכבל האדיו הישיר בין הכונן לכרטיס לא מחובר כראוי. בהצלחה

yebar

New member
תגובה

בדקת אפשרות שהוא לא מזהה את הכרטיס או שהחריץ הרחבה דפוק ?

למעלה