בעיה חמורה

liatimami

New member
בעיה חמורה

ערב טוב לכולם
אני חדשה בפורום ויש לי בעיה שמציקה לי מס' ימים אני בת 23 לומדת לתואר ראשון בפסיכולוגיה בת למשפחה שכולה ורק לפני 3 חודשים הורי התגרשו לאחר שנים של ניתוק הפרטים הנ"ל מתקשרים לזה שיש לי חסך בדמות האב
יש לי חבר מזה 4 שנים וחצי והכל טוב איתו הבעיה היא בעבודה והיא שאני נמשכת לבחור שעובד איתי הוא נשוי פלוס והעובדה שהוא בקשרים טובים איתי מאוד מחמירה את המצב אני מוצאת את עצמי חושבת עליו לעיתים קרובות מחבקת אותו בכל פעם שאני רואה אותו (לאחרונה חשבתי מה היה קורה לו הוא לא היה נשוי ואני הייתי פנויה או למה לא הכרתי אותו לפני אישתו) אני ממש מיוסרת מכך ומנסה על עצמי את כל מה שלמדתי בפסיכולגיה אנא עזור לי מה לעשות?

גרא.

New member
אהבה אבודה..liatimami,חבל להסתבך

בפרשת אהבה חסרת סכוי..העובדה שאת נמשכת לגבר בוגר יותר ממך+,להבנתך בגלל חסך בדמות אב, היא פשטנית מדי,ואינה מסבירה בהכרח, למה דווקא גבר נשוי, שכבר 4 שנים חבר שלך, ועדיין נשוי עם אשתו החוקית, שאת L נוחה לו מאד, ללא מחוייבות,,ובעצם גם ללא תוחלת.העיסוק הכמו אובססיבי, מה היה אילו,כפי שאת כבר חשה, אינו יכול אלא לייסר ולהכאיב לך שוב ושוב..אלה החיים שאת רוצה שיהיו לך? עם תחושה של החמצה..והסתפקות במפגשי סתר עם גבר נשוי? אין רע,וודאי גם אין כלל שאלה אתית-מוסרית במיסוד יחסים בין אשה צעירה לגבר מבוגר יותר,גם אם הרקע לכך הוא חסך ובעקבותיו הצורך בקשר עם דמות אב..אין בכך מתום, אולם ההתמקדות במקרה הספציפי שלך דווקא בגבר נשוי..מעבר לשאלה המוסרית שאפשר להקשות,עלולה בהמשך מערכת היחסים הזו, לגרום לך שוב לחוויה טראומטית של נטישת דמות האב שאת כה חפצה בה..את מבינה,,קשר כזה לא יאריך ימים, כפי שקורה בדרך כלל, ואז??

למעלה