אבודה בזמן
New member
בעיה חמודה עם התרופה שאני מקבלת
שלום, אינ בת 24 כבר מספר שנים מקבלת תרופות אנטי דיפרסנטיות... בעבר קיבלתי סרוקסט ביקשתי מהרופא משפחה לשנות לי את זה למשהו אחר כי היו י אין ספור בעיות הוא שינה את זה ל VIEPAX/VENLA אחת מהן זה ה"תחליף" הישראלי... יש לי מספר בעיות גם איתה אבל לא אכנס לכל הפרטים כאן כי כנראה אי אפשר לשנות את זה ואני מנסה להשלים שזה מה שיש ומנסה להתאים את עצמי לזה

מה שכן רציתי לשאול האם לתרופות מהמשפחה הזאת או ספציפית להן יש נטייה להשפיע על זיכרון? בשנים האחרונות אני מרגישה שמצב הזיכרון שלי מתדרדר... המצב הגיע למשהו קטוסטרופלי! זה מאוד מפריע לי ומאוד משפיע עלי! זה מפריע בחיי היום היום ובעבודה בעיקר. שוכחת דברים חשובים וגם פשוטים. גם לטווח קצר וגם לארוך. בבקשה! אם מישהו יודע או יכול לייעץ מה לעשות... או מבין בזה אפילו מעט... הצילו! תודה! יום נפלא!
שלום, אינ בת 24 כבר מספר שנים מקבלת תרופות אנטי דיפרסנטיות... בעבר קיבלתי סרוקסט ביקשתי מהרופא משפחה לשנות לי את זה למשהו אחר כי היו י אין ספור בעיות הוא שינה את זה ל VIEPAX/VENLA אחת מהן זה ה"תחליף" הישראלי... יש לי מספר בעיות גם איתה אבל לא אכנס לכל הפרטים כאן כי כנראה אי אפשר לשנות את זה ואני מנסה להשלים שזה מה שיש ומנסה להתאים את עצמי לזה