בעיה חמודה ב - avid three!!!!

2tamir22

New member
בעיה חמודה ב - avid three!!!!

ברכיבות האחרונות בשטח, אני שומע רעשים בברקס הקדמי, כפי שהסבירו לי בחנות טרק בתל אביב שהדיסק כנראה עקום, אך אני שומע שהרפידות לוחצות ושוחקות את הדיסק, והדיסק שוחק אותם. פתחתי את הברקס כדי לראות אולי איזה לכלוך מפריע אך לצערי הרב שום דבר!! נקי וריק. לאחר שסגרתי את הברקס לחצתי על ידית הברקס, והידית נלחצה יותר מידי אחורה ממה שצריך להיות. אני מעריך ששיחררתי את הלחץ שהיה על הדיסק, אך עדיין אחרי סגירת הברקס אני שומע את השחיקה והנגיעות בין לבין. בנוסף כשאני ברכיבה אני לוחץ על ידית הברקס הקדמית ואני מרגיש שהחלק הקדמי רועד. מה כדאי לעשות?...

2tamir22

New member
הבעיה הוחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו כשאני לוחץ על ידית הברקס, היא מושכת עד הסוף, והגלגל לא עוצר, (הרפידות לא מגיבות לבוכנות)... מה לעשות?!

uribt

New member
גש למקצוען

עם כל ההרפתקנות המכונאית, ההתעסקות העצמאית במערכות מסוימות עשויה לשאת תוצאות של נזק רציני הן לארנק והן לגוף. גש לחנות שאתה סומך עליה. אם אין לך אחת כזאת תגיד מאיפה אתה וקבל המלצות

2tamir22

New member
אני אגש לחנות טרק בתל אביב

ונראה מה הבעיה. אחרי שפימפמתי את ידית הברקס, כעבור 10 דקות הדיסק עוצר, והבוכנות מגיבות,אך עדיין יש חיכוך קל בין הדיסק לרפידות. אני חושב שיש צורך לכוון את הרוטור עם הברקס, או לחדש ב dot 4 ועל הדרך גם להחליף רפידות. אני רוכב כ 5 ימים בשבוע במשך 4 שעות מקסימום, אז אני חושב שאזל חייהם של הרפידות, (נ.ב אני רוכב על trek 6300 ומתאמן לתחרויות הבאות אז יש צורך לגשת למכונאי שייבדוק ).

למעלה