בעיה חברתית

Delilah 291

New member
בעיה חברתית

שלום אני בת 16.5 והבעיה שלי היא שאני מרגישה נורא בודדה. אני חיה כביכול במשפחה רגילה. רוב הזמן רק אני וההורים בבית. ההורים שלי הם מסוג הזוגות שעדיין ביחד אבל אני כבר מחכה לרגע שהזוגיות הזאת תגמר. אבל אני ביחסים טובים עם כל אחד מהם. יש לי 3 חברות טובות אבל יש בהן ככ הרבה דברים שאני לא אוהבת והייתי רוצה מאוד להתחבר לאנשים חדשים. אני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה. אין לי בעיה של מראה חיצוני אני נראית סבבה העניין הוא שאני מרגישה שאין לי נושאי שיחה לדבר עליהם. אני מאוד אוהבת לקרוא. אבל כשאני מספרת על זה לחברות שלי הן משתעממות, אני לא הכי מבינה במוזיקה או בסרטים.. יש לכם רעיונות איך להכיר אנשים? איך לפתח שיחה עם כל מיני אנשים שאני כבר מכירה אבל מרגישה שאני פשוט משעממת אותם? תודהה תודה תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
משעממת?

הי Delilah 291, נדמה לי שהקושי מתחיל באמונה שלך שאת משעממת. האם מה שיש לך להגיד הוא משעמם? נדמה לי שאת מרגישה כך, ותחושתך עוברת החוצה - כי אולי מראש את מספרת דברים בלי להאמין שהם מעניינים מישהו. אני רוצה להציע לך מילה חדשה סקרנות כאשר את פוגשת אנשים - האם תוכלי להיות סקרנית לגביהם? מה הם עושים? איך זה להיות שחקן כדוסל/להיות טוב בספרות/ללכת לחוג שח? מה יש לך ללמוד מאנשים, לשמוע מהם? כאשר אנו סקרנים אנו מקשיבים באופן אחר, מעמיק יותר, והשיחה מתנהלת אחרת. עם הסקרנות אפשר גם לשאול - "אולי מה שאני מספרת לא מענין? על אילו נושאים אתה אוהב לדבר? ספר לי עליהם" ומשם להפליג. האם תנסי?

Delilah 291

New member
תגובה לתגובה

קודם כל תודה רבה שהגבת שנית, אני בן אדם מאוד סקרן, ובשיחות שלי עם אנשים אני באמת מרבה להתעניין בתחומי העיסוק שלהם, תחביבים וכל מיני. אבל לספר על עצמי אני פחות מספרת..

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה מעניין

אם חשוב לך להעמיק את ההכרות ולספר על עצמך, מצאי את הדרך לעשות זאת- מה יענין אחרים לשמוע עליך? אני מניחה שכל אחד יתעניין בדבר אחר. האם תוכלי לבדוק מה את יכולה לספר מענין על עצמך? מתי שואלים אותך משהו ובמקום לספר בהרחבה את מצמצמת?

spirit73

New member
בת 16.5 שקוראת ספרים. יש לה 3 חברות שאותם היא

משעממת. את בטח גם לא מתכתבת בICQ ובMESENGER . לדעתי פשוט את צריכה במקביל, מבלי לזרוק חברות שלך, למצוא חברות אחרות. שיהיו לך נושאים משותפים איתם! ואז זה כבר יזרום מעצמו. תנסי כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1427 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=848

למעלה