בעיה-זקוקה לעצה!

בסטי

New member
בעיה-זקוקה לעצה!

היי,כולם! בעייתי היא כזו- אני מטפלת בתינוקת מדהימה כבר 10 חודשים בביתה. נבנה קשר מאוד חם עם המשפחה-במיוחד עם האם-קרי-הבוסית שלי..:) ואני מאוד מאוד רוצה להמשיך ביחסים תקינים עמם. בתחילת עבודתי, סוכם על היקף המשרה, גובה השכר, אך שום דבר אחר.. עכשיו,לפני חופשת הפסח, בה אני אמורה לעבוד כרגיל, האם נסעה לשלושה ימים ואני-לחופש,מן הסתם, עד חזרתם. ועכשיו-לעיניין- אני יודעת שע"פי חוק מגיעים לי ימי חופשה בתשלום. פעם שעברה ש"הוצאתי" לחופשה שכזו- לא ניתן לי תשלום עבור ימים אלו,ולא אמרתי דבר.. עכשיו, שאנו לפני החופשה, ומאחר ואני אם חד-הורית, והמצב הכלכלי דוחק, אני רוצה תשלום עבור ימים אלו-אך עם חוסר האסרטיביות שלי ומחשש לפגוע ביחסינו, אני חוששת להעלות את העיניין.. איך אפשר לפנות אליה בצורה שלא מאיימת או חצופה? יש למישהו פה עצה עבורי? אשמח לשמוע!! תודה רבה וחג שמח לכולנו!

לדעתי...

תסבירי לה את זה בצורה הכי כנה ופשוטה, בדיוק כמו שהסברת פה. תחזרי על כך שבחופשה הקודמת זה פחות הפריע ולכן לא רצית סתם להתקטנן ולהצמד לחוזה, אבל כרגע מסיבות אישיות אין באפשרותך לספוג חופשה שאינך מעוניינת בה. הפסח הזה מסבך את כולן... בהצלחה!

המאמן2

New member
הצעה

בסטי שלום ניכר היה בפנייתך שאת נהנית מאד מעבודתך.אם זאת את מודעת היטב לזכויותייך ואת בהחלט בכיוון המחשבה הנכון! את מפרנסת יחידה ואת דואגת להכנסותייך וזה לגיטימי לחלוטין. תחשבי לעצמך-כיצד היית רוצה שהשיחה עימה תתנהל?מה לדעתך יקרה כשתספרי לה את האמת שלך,אמת שאפשר בהחלט להבין ולהזדהות.האם קרה לך שהיית אסרטיבית בעבר?אם כן איך הרגשת? יתכן ומעסיקתך כלל אינה מודעת לבעיה. כדאי אולי לבדוק עם מי ממכרייך שאת סמוכה ובטוחה שהוא אסרטיבי מספיק.תבקשי לשמוע דוגמת שיחה כזו,מעין סימולציה ותנסי לבדוק אם יש לך בעיה לדבר כמוהו. בהצלחה!!!

למעלה