בעיה די רצינית...

Cהפוזה

New member
בעיה די רצינית...

שלום לכולם יש לי כמה בעיות במיניות שלי הפעם הראשונה שאני שכבתי היה לפני כחודשיים והבעיה היא שאני לא גומרת בזמן שאנחנו שוכבים ואפילו כואב לי לפעמים. יכול להיות שזה בגלל הגודל שיש לו.?? יש לו ממש גדול והגוף שלי בהתחלה לא התרגל לכזה דבר אך לאט לאט הוא התרגל ולא גמרתי פעם אחת היו פעמים מעטות שהיתי רטובה וכשהיתי רטובה זה היה ממש ממש אף פעם לא היה לי רטיבות כזו ושוב זה פעמים מעטות אולי פעם פעמיים אפילו ופעם אחת היה ריח של שתן חוץ מזה אף פעם אני לא היתי רטובה גם כשאני עושה לעצמי. רק שאני עושה לעצמי ביד אני גומרת אף פעם גבר לא גרם לי לגמור אם זה חבר שלי ואם זה גברים אחרים שעשו הכל... בשביל שאני יגמור אבל כלום אני קצת נהנת אבל חוץ מזה כלום אני צריכה לזייף כל הזמן וזה ממש מתסכל אותי תעזרו לי מה זה יכול להיות בבקשה אני חוששת שיש לי איזשהי בעיה שאני יצטרך לטפל בה לבד (כי זייפתי כל הזמן) תווודה לכל מי שיעזור ליי אני ממש מתוסכלת

tomgril

New member
אז ככה

תפסיקי לזייף, אם את במערכת יחסים יציבה ועם גבר שאוהב אותך אין שום סיבה שתאלצי לסייף גמירה אם לא גמרת, כל היופי בזוגיות היא תן וקח, את נותנת לו הוא נותן לך, אם את גומרת כשאת עושה ביד,את יודעת שאת יכולה,שיש לך את עניין בגמירות ומה שבאמת נחוץ לך זה התנוחה הנכונה,ההכוונה הנכונה. תני לגבר שלך קצת הכוון איך את אוהבת, בהתחלה שיביא לך ביד כי ככה את גומרת, ירידות הן קטליזטור לגמירה מואצת וטובה, לאט תגלי שבתנוחות מסויימות את מגורה יותר, זה משום החיכוך עם הדגדגן, הרבה מצליחות כשהן למעלה, נסי,תחקרי ואל תוותרי לעצמך! בהצלחה

שלום לך ../images/Emo13.gif

ראשית, מזמינה אותך בחום להשתמש בסימני פיסוק ושאר עזרים כדי שיהיה קל יותר לקרוא את הודעותייך. ועכשיו לעניין... רוב הנשים לא גומרות מחדירה. נקודה. הגמירה קורית לרוב בעזרת הדגדגן, בגירוי חיצוני שלו ע"י לשון, יד או בכל צורה אחרת. אם את כבר יודעת לענג את עצמך ולגמור, אז פשוט תראי לו מה שאת עושה לעצמך. למדי אותו איך את נוגעת בעצמך כדי לגמור, וכך הסיכוי גדל מאד. האם נראה לך שאת יכולה להראות לו ולהדריך אותו? הוא הרי לא אמור לנחש או לדעת מה טוב עבורך. ובטח שלא ידע אם את מזייפת וגורמת לו לחשוב שמה שהוא עושה עכשיו זה זה. לגבי הכאבים בחדירה, ודאי שאת מגורה לפני שהדבר הזה קורה. כלומר, שאת הגעת למצב שהגוף שלך פתוח, משוחרר, נינוח ומגורה ואז הוא גם רטוב ולח ומזמין את החדירה, שוב, לא תמיד, אבל זה הרעיון. לגוף האישה יש מנגנון גירוי שלוקח לו את הזמן שלו לפעול עד למצב שהעניינים מוכנים
חשוב, אין כל סיבה לזייף וזה גם לא כל כך כדאי, כי זה מאפשר למצב להימשך כך, כשהפרטנר שלך בטוח שאת נהנית. כדאי אולי יותר להיות כנה ולמצוא ביחד פתרונות לשיפור המצב. מדובר על אקט שעושים ביחד, לא איזה משהו שאמור לספק צד אחד בלבד. בהצלחה!

למעלה