בעיה די דחופה...

NexusGuy

New member
בעיה די דחופה...

היי, יש לי בעיה ממש מוזרה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי: הכל התחיל כשרציתי להקליט גיטרה וראיתי שזה מקליט את המטרונום יחד איתו, אז חשבתי שזה איכשהו משפיע על הפיקאפ ( גיטרה אקוסטית ) אבל אז ראיתי שגם כשאני שם את המטרונום באזניות הוא עדיין מקליט... מכאן הבנתי שמשום מה הוא מכניס את ההאוטפוט לאינפוט, זה ממש מוזר ואני לא יודע אם הבעיה היא בקיובייס או בכרטיס ( יש לי את הבסיסי הAC97 ). אגב, גם כשאני שם שיר , לא בקיובייס בכלל, אלא במדיה פלייר הוא עדיין מכניס את זה כאינפוט. יש למישהו פתרון? זה די דחוף... תודה רבה, עמית!

NexusGuy

New member
חבר'ה, זה יהיה ממש מגניב אם מישהו

יענה... זה אשכרה מדכא כל הסיפור...

HeavenlyB

New member
יהיה ממש מגניב אם היית קצת מחפש

כי השאלה הזאת נשאלת לפחות פעמיים בשבוע.

NexusGuy

New member
heavenlyB, אחי

באמת שבדקתי בכל שאלה שנשאלה פה בחודש האחרון ולא מצאתי שאלה דומה וגם לא בשאלות נפוצות, לכן אולי תענה לי על זאת ותכניס את לשאלות נפוצות ותחסוך לך ולאחרים כמוני זמן. הנקודה האמת אחרת, אני שאלתי את זה כי אני חושב שהבעיה לא בקיובייס בכלל אלא בחומרה אבל משום מה קיבלתי את הרושם שהקיובייס דווקא כן מעורב אז לפני שאני מחליף חומרה צריך לסגור את הפינה הזאת... זה ממש קטע מוזר כי זה קולט את זה באינפוט לא באותה עוצמה ולפעמים חזק ולפעמים חלש לא משנה בעוצמה של האאוטפוט מה גם שניסיתי את מה שהציעו לי: לשנות בצד שמאל בהגדרות של הערוץ עצמו, מופיעה לי שם בחירה אחת והיא משהו של ASIO... אז זה לא זה ולא מוגדרים לי גם שום כרטיסי קול אחרים או כניסות או יציאות.... עבדתי גם פעם בקיובייס והבעיה לא הייתה, זה פשוט מחשב חדש...

HeavenlyB

New member
הבעיה היא בכרטיס קול

בחלון מאפייני ההקלטה בלוח הבקרה של כרטיס הקול שלך יש אפשרות לבחור את הכניסה הנכונה ממנה הוא יקליט. בדוק שזה מכוון לאותה כניסה ממנה אתה מקליט ולא לכניסה אחרת.

למעלה